Friday, January 14, 2011

OHBUNGA BUNDLE IS OFFICIALLY CLOSED

until further notice.


Ceh ada macam peniaga kecewa punya ayat tak? (=__=)" Hmmm. Bungabundle tu bukan I tak sayang. Tapi nightmare yang I dapat dari Bungabundle sampai sekarang tak tidur malam. Dulu pernah duit Bungabundle terbang melayang sebab ada orang ripped off the money, sekarang ada pulak cerita tak best yang melibatkan Bungabundle lagi. Kawan sendiri,okay. Kawan sendiri. (Itu pun kalau dia mengaku I kawan dialah.) Susah kalau ada orang yang depan kita mengaku baik, mengaku kawan tapi belakang kita dialah orang pertama yang buka aib kita dengan orang lain. I tak faham dengan orang macam ni. Cakap berbelit - belit. Lagi satu hal duit, duitlah benda yang paling powerful untuk buat manusia lupa diri. Lupa Tuhan, lupa segala - galanya. Duit juga yang buat kita tikam belakang orang yang paling kita sayang, kawan - kawan, keluarga kita, suami/isteri. Demi duit kita sanggup buat macam - macam. Demi duit yang tak pasti halal haram tu kita sanggup fitnah, caci maki, jaja cerita bukan - bukan demi untuk mendapatkan duit yang entah sampai bila boleh bertahan tu.

p/s : Kau delete aku dari list FB kau mula - mula aku rasa sikit childish la. Tapi sekarang kau kata aku macam - macam pasal business aku, aku mula rasa pailang sikitlah dengan kau. Hilang respect aku.

5 comments :

Naddy said...

sape weh sape??ape kes?????

Cik Puan Bunga said...

@NaddyNanti I PM U. kalau cerita kat sini karang ada yang putus kawan. ouchhhh!

nurulazham said...

saje2 test..hehe

:mj

Cik Puan Bunga said...

@nurulazham;p

lalink7 said...

gileee kejam..tah ape kess tah..sabo yee..biase la org mendengki niee..sabar yoo..sesungguhnye org yg teraniaya tue doanya Allah makbulkan..meh doakan KEBAIKAN utk dia kelak pasni..huhuhu