Sunday, January 2, 2011

Senang Saja Kalau Nak Jadi Adik Ipar Saya - Beri Saya Makan Banyak - Banyak!

Yelah sebab bakal kakak ipar jenis kuat makan! Kalau makan pula mengada - ngada nak benda yang sedap - sedap dan rare saja (okay ada ke orang nak makan benda tak sedap? Duhh!) Jadi memang haruslah bakal adik ipar memahami kehendak dan naluri kakak ipar yang sorang ni. Tahniah diucapkan kepada Fizz Sahrudin kerana telah berjaya membuat perut buncit I menjadi super duper buncit. Oh mee kari emak dia memang tersedapppp sedunia! Slurpppp slurpppp! Ha itu effect makan dengan sedapnya!

Silalah terliur!
Perghhhh! Kari diaaaaa! Terencat otak seketika!
I memaang suka makan mee. Tak kisahlah mee apapun tapi paling favorite adalah mee bandung, tapi hari tu masa raya datang rumah Fizz Sahrudin sekali emak dia served mee kari! Perghhhhh!! Udang besar - besar! Perghhhh! Terus lupa diri yang masa itu masih dalam pantang! Bedal habis!

Kombinasi makanan terseksi abad ini! Sedap kau!
 Makan mee kari bubuh limau memang terujaaaa! Farid Kamil lalu pun buat bodoh sebentar!
 Mengghairahkan!
Terima kasih daun keladilah kepada Makcik emak Fizz Sahrudin, biadap betul, dah habis mee dia kau bedal nama dia siap tak tahu! (T__T) Errr Fizz Sahrudin siapa nama emak?? Memang licin habis mee kari satu family makan. Alhamdulillah! Burpppppp! Paling dahsyat emak I lah makan, dua round! Ngelat betul Puan Latifah ni! Mentang - mentang besan masak, bantai licin habis!

p/s : Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut lupa diri! (T__T) Dah. Babai!

5 comments :

aNnE said...

fuh pg2 buta tengok makanan..wow sedap..haha

Cik Puan Bunga said...

Wahhhh! It's almost 5am! Ada yang tak tidur lagi??Ke bangun awal! :D
Happy sunday! (:

fizz said...

bila2 nk soh my mum msk mee bandung plak...bg akak n family rasa...bleh???=)

fizz said...

pasni kita rasa mee bandung plak...^_^

Cik Puan Bunga said...

Wah mee bandung! Tentulah mahu! Gilaaa ah kalau mee bandung!