Friday, January 21, 2011

Sesiapa Nak Mengkeji---Silakan!

Sebab pada ketika dan saat ini I terasa macam nak jadi muda seketika jadi biarkan ajelah. Dah dah kakak - kakak semua biar adik melayan perasaan muda seketika. *Muntah* Sejak akhir - akhir ni bila terjebak dengan cinta terlarang bersama Hello Kitty semuaaaaa pun nak Hello Kitty. Dulu masa cintakan Doremon semuaaaa pun nak Doremon. Masa terujakan Harry Potter semuaaaaaa pun nak jadi Harry Potter, nasib baik tak isi borang posting tulis sekolah pilihan adalah Hogwarts! =.="

Kecewakan sebab Adobe I hilangkan dari lappy kesayangan last week. Entah toyol manatah godeh - godeh lappy sampai semua pun hilang. Menyampah betul.Jadi bila install Adobe sekali lagi ni rasa macam 'Eh apa aku nak buat eh?" Terus tukar header jadi macam header blog budak - budak Tadika Perpaduan. Terus kalau orang tanya, umur berapa? I terus cakap "Empat tahun!" Okehlah silalah lempang!

Header manusia kemaruk Hello Kitty

Kepada yang request make over blog bagai tu harap bersabar eh. Siap ada request zaman Jepun yang I tak buat lagi. Mood kadang - kadang takde. Kadang - kadang hilang pulak nafsu nak buat coding and cari - cari pics comel momel kan. Lagipun sedikit busy di sekolah. Busy nak sukan tahunan. Chewahhhhh! Macam orang penting je nak busy - busy bagai ni. Kehkeh. Ehemmm! Serious, I busy sikit!

Sesiapa nak request tutorial boleh hantar surat layang ke Formspring ya. Sebab kadang - kadang kalau I rajin I buat private tutorial terus ke email anda. Cehhh kalau rajinlah. Tapi most of the timenya I malas. =.=" Fuhhhh lately blog yang comel tumbuh bak cendawan selepas hujanlah! Jealous betul tengok kanak - kanak yang jauh lebih kecil dari I menghasilkan blog yang comelnya tahap Gaban. Makan apa hah korang otak genius nak mati?? Sekarang ni I tengah jaki kat budak Aida ni. Tahpapetah blog chomelllll sedunia. Ishhh ishhhhh! Comelllll! Korang kalau nak sakit hati jugak pergi blog dia, lepas tu maki dalam hati sebab blog dia comel wehhhh!~ Maki dalam hati tau! Jangan maki depan dia! =.="

Ouhh and I dah tengok cerita Khurafat. Seram jugaklah. Terlompat jugaklah Popcorn dari tangan I. Siot betul!=.=" Besok Jumaat dah. Tak boleh gembira sangat sebab Sabtu kena sekolah. Ada Cross-Country.Tsk!

Dah.Babai!

8 comments :

nur easy said...

cmn nak jadi chomell je gitu? kena muda sentiasa kah??;)

Cik Puan Bunga said...

Kena jumpa bomoh kot biar muda sentiasa! hahahaha!~

aidalicious said...

alala,kelaka je sis nih tulis,tersenyum terispot sipot disini.HIHI.tq link disini,tips nye? kene jadi macam budak budak.huhu

farra8979 said...

comeinye header... ^_^

Cik Puan Bunga said...

@aidaliciousEh budak comel datang! ahahhhhh! :)

Cik Puan Bunga said...

@farra8979Thanks farra! :)

Hunny Kitty said...

sangat comel ok!!!!

Cik Puan Bunga said...

@Hunny KittyThanks! :D