Wednesday, February 2, 2011

Cepattttt Cepatttttt Siapa Nak Header Free? Siapa Cepat Dia Dapat! Hihi!

Wahai readers yang disayangi sekalian alam, hari ini I baik hati sangat - sangat. I nak bagi freebies! =.=" Ini ada 4 biji headers free. Siapa nak boleh angkat tangan sekarang! Ini contoh. Nanti kalau you guys ngengada kan demand nak alter sikit - sikit (sikit aje tau!) haaa I boleh alterkan! =.="

Header 1
Header 2
Header 3
Header 4
 Header 5

Cepat cakap Kakak Bunga baik sekaranggggggg! =.="

Oh lupa, terbuka kepada 10 orang sahaja (Bagi yang nak modify apa - apa) Yang lain kalau nak, still boleh download je header tu and ubah - ubah sendiri ye. =.=" Sebab they are free so I release je permission. Amboiiii baik hati kan? =.=" Siapa nak boleh hubungi I di emel ya! flowerbabebee@yahoo.com bubbye!

38 comments :

n a d e a said...

comel especially yg 1st sekali tu !!

Zafira Zaki said...

nak nak nak. nak header 3 or4. hihi.

Awesome Fatin ! said...

kak..nape baek sgt nie?? hehehe..
macam suke jek ;p

nOah said...

nahhh..cmne nak dpt header free tuh??
nak nak nak!!gabung nombor 3 dengan nombor ada boleh kah??hahaaa

serius nak nih kak bunga ;0
comel gila~lagi2 nombor 4 tuh..

kak bunga bukan jerk baik tp gilak-gilak tuh..

mieyza said...

Kak Bunga..Mau juga.boleh?? yang no 2 sgt chomelllll.

Cik Puan Bunga said...

@n a d e aAhaha! Thanks! =.="

Cik Puan Bunga said...

@Zafira ZakiOkeh email akak eh kalau nak tambah or buang apa - apa! ;)

Cik Puan Bunga said...

@Awesome Fatin !Hahahaha saja ada header lebih tapi tak guna. Buat amal jariah! =.="

Awesome Fatin ! said...

nak jugak la.tp mcm dah byk yg request jek..hampa rase -__-

Cik Puan Bunga said...

@nOahEmel akak eh! (:

Cik Puan Bunga said...

@mieyzaBolehhhhhhh! ;)

Cik Puan Bunga said...

@Awesome Fatin !Hahahahahah boleh lagi ni!

Awesome Fatin ! said...

nak no 3 or 5..de org request tak?
-.-

Cik Puan Bunga said...

@Awesome Fatin !Takpe nanti akak modify personalize untuk awak kay! (; Details sila email! (:

Awesome Fatin ! said...

eeeiii suke nye..terharu rase :')
hehehehe..thnksss kak!!
fatinafiqahsamsudin@gmail.com
akak! dtg la umh :)

s.u.e.m.r.f said...

kite da emel ;(

Zafira Zaki said...

ehh dpt er. hihi. nti kte email akak er. :)

Cik Puan Bunga said...

@Awesome Fatin !Fatin emel akak eh fatin nak tulis apa2 tak kat header tuh kay!

Cik Puan Bunga said...

@s.u.e.m.r.fKenapa buat emoticon sedih?uh uh!

Cik Puan Bunga said...

@Zafira ZakiOkay! :)

Asyraf Arif said...

alaa, takde header yg maskulin sikit ke ? hehe

**macam maner nak wat header santek santek heh ?

Cik Puan Bunga said...

@Asyraf Arifkehkehhhh mahaplerrrr peminat i semua gegurllll! maskulin maskulin takdak! hahahaha!

Amirrah Zawani said...

kak bunga baikkkk...
nak jugak.. availble lagi tak???

Cik Puan Bunga said...

@Amirrah ZawaniBoleh! Nanti email akak eh! (:

Asyraf Arif said...

alaaa, I nak jugak header. huhu cmaner nak buat header ea ? hehe

cikanna said...

header no 1 cantik la..
katak yg comel...nak jugak leh tak??

nabielahuda said...

cilok satu eyh CPB =)
comel sedunia!!!
hihi~
thnxxx~~!

oya nazira said...

wah...dah beribu-ribu lemon yang request...hmmm....tak dapatlah macam nih..baru berangan2...

s.u.e.m.r.f said...

sbb kt bunga x reply emel kite :(

nur easy said...

ala dah terlambat gaknya.. dgn kebaikan n kecomelan kak bunga ni, nak la juga satu..;)

Awesome Fatin ! said...

kak..email akk?

mieyza said...

betul boleh ni..hehe. kena buat apa ni kak? email apa yek?nak no 2...:)

Naddy said...

aku nak semua ble???hahahahhaahha

bebel bubble said...

k. bunga comel..alololo..cak cak!


hehe.

alaaa..nak jugak! tapi da ttup da ke? ishkkk~ sedih r cani.

mAmAbuDaK said...

alaaaaaaaaaaaa mesti dh x de tempat untuk sy pilih..jd sy pilih ntuk merajok....buat header 1 ntuk sy soram...

dania said...

saya pn nk jgk..nk header no.5..cute sgt2.. =)

KC said...

Salam, KC amik header 2 yer... nanti rajin2 singgahla blog KC sini
kisahkc.blogspot.com

Isha Nur Shisha said...

omey la. nak header yg ke-2 tu. :)