Monday, February 14, 2011

Kakak Saya Ber-Belog. Gigih Dan Penuh Keazaman Pulak Ibu Beranak 2 Itu!

Tak sangka pulak dalam family Isnin ada jugak yang suka ber-belog. Sebab Embun dah give - up dah ber-belog. Dia kata tak mencabar minda saintis dia nak tulis karangan panjang - panjang ni. Makngah memang jangan haraplah nak ber-belog pulak kan. Dia lebih sukakan aktiviti bercucuk tanam dan bela - membela di Farm Ville. Sabar ajelah kan hari - hari hantar request macam - macam kat FB. Kalau balik bercuti kat kampung confirmlah kalau online kebun binatang dia ajelah yang dia kesahkan. Tak faham betul apalah yang best sangat Farm Ville tuh! (Rolled eyes.)

Tiba - tiba tengok Maklong dah ada blog weh. Patutlah lately tanya I macam - macam pasal blog, suruh I ajar register Nuffnang la apalah kan, tau - tau eh rupanya dah ada blog dah. Phewiiitttttt! Ada masa ke nak update? Adalah dua tiga entry baru buat. Blog pun cacamarba lagi. I offer nak make-up kan blog dia, dia siap taknak. Jual mahal kau weh. Baiklah suka hatilah.

Korang kalau rajin pergi jenguk blog Maklong eh. Kalau nak follow pun boleh. Hari - hari mengadu nasib tak ada orang follow dia. Kesian betul. Haha. Chill la Maklong!

Ini Maklong. Dia cantik, baik, lemah - lembut. Sebijik macam I. Kehkeh.
Okeh semua. Saja je nak iklankan blog dia. Haha. Dah. Babai!

4 comments :

cik nur said...

kalo la kak bunga offer nk edit blog nur harus hepi gilaaaa dan tak akan menolak heheheh
rugi kalo tolak tau

nur easy said...

cam penah nampak la maklong comel ni.. kat mana ya..;)

Cik Puan Bunga said...

@cik nurHahah dia eksyen sikit. semua semua pun taknak. kihkih!~

Cik Puan Bunga said...

@nur easyHhahahh! Nampak dia kat mana? Wuhuhuhu!~