Thursday, February 3, 2011

Kepada Mereka - Mereka Yang Berhajat Mencilok Header Free. Eheh

Hye semuaaaa! Wehehhhh 10 orang yang berjaya mendapatkan header free + modify secara percuma adalah seperti berikut :

Zafira Zaki
Awesome Fatin
Noah Darham
Mieyza
Sue m.r.f
Amirrah Zawani
CikAnna
Oya Nazira
Nureasy
Sweet Lady

Korang dah emel I ke belum?? Sebab I langsung tak dapat emel dari korang weh? =.=" Baiklah sila komen di entry ini korang nak header yang mana and nak tambah or buang apa - apa ke tak eh? Oh dan sila beritahu berapa header width korang eh supaya I boleh adjust sekali header tuh dengan blog page korang.
Cepat cakap I baik sekarang! =.="

27 comments :

mieyza said...

OMG..name sy short-listed..hehehe..Kak Bunge sgt baik hati..nnti sy email..

mieyza said...

kak, sy dah send..width 660

Awesome Fatin ! said...

yeeaaahh!! sy wanita bertuah..HAHA
thnkss kak..email akk?

s.u.e.m.r.f said...

betol x emel kak bunga ni? flowerbabebee@yahoo.com
kita da emel semlm :)

oya nazira said...

woah.teruja!! series...cik bunga yg cumel bertambah cumel lah...tak sangke terpilih...yey..header baru...saya nak yang 1st tuh...nak tukar tulisan main tuh jadi tajuk blog..'sekejap sahaja'... ngan yang tulisan dlm bubble tuh...jadi 'sekejap pun jadilah'..kalau cik bunga ade suggestion, tukar lah jadi ayat2 cumel...heheh..tapi kan...macam mane ye nak cari height n width header tuh..banyak sgt ler..yg mane satu eh???

Zafira Zaki said...

sudah email. :)

s.u.e.m.r.f said...

Kak bunga !
Kite nak header 3 ! ye nombor 3 tau :)
nak tulisan ada 2 jenis (demand siket ;p)
yang besar tulis Kisah Koceng Mr B
yang kecit atau macam tempek kat tepi2 sikit tulis sue.mr.f
time kasehhhh :)

em saya comel dan best sedunia tu em malu la kalau letak ko ganti dengan saya sue.mr.f pun boleh :))

Peminat setia kak bunga :)

nur easy said...

mekasih la banyak2. masuk senarai juga ya.. owhhh memang sangat baik lah ;)

mAmAbuDaK said...

T__________T dah x akn dapat header yang cumel2 sedonia tu...

Amirrah Zawani said...

saya nak header 3..
ok jap lagi saya emel akak :)

Cik Puan Bunga said...

@mieyzaOke mieyza header awak dah siap! (:

Cik Puan Bunga said...

@Awesome Fatin !flowerbabebee@yahoo.com

Cik Puan Bunga said...

@s.u.e.m.r.fSue akak takdapat pun emel dari awak serious! tapi header awak dah siap meh bagi akak emel awak! (:

Cik Puan Bunga said...

@oya naziraOya! dah siap! bagi emel cepat! (:

Cik Puan Bunga said...

@Zafira ZakiPya tak dapat pun emel awak?

Cik Puan Bunga said...

@nur easyeasy dah siap dah! hope you like it! (:

Cik Puan Bunga said...

@mAmAbuDaKahahahahaha! ala ambik je yang ada ni then modify sendiri! (:

Zafira Zaki said...

arr kita dah send kat email akak yg ni asyhabul_kahfi@hotmail.com

ahh tak pela. kita just nak ada link dgn 'zafira zaki' jer. tak pun salah satu la. yg len2 ikt kreativiti akak jer. akak tlg masuk kan dlm blog boleh?

:)

Awesome Fatin ! said...

akak. sy dah email :)

Zafira Zaki said...

ehh baru prasan slh sent email. kikiki.

Amirrah Zawani said...

akak.. thanx yea..
saya dah emel.. tp takda respon pn.. sy bgtau kat sni je lah k..
saya nak header no 3.. boleh modify kan.. hehe!! yg "my cute blog" tu saya nk ganti dengan Amirrah Zawani.. website tu ganti http://planetmirra.blogspot.com/..
ayat "saya comel dan best sedunia" tu nak ganti dgn "Hye, Selamat Datang Ke Planet Mirra!" width dia ikut width blog akak je lah yea.. sama je rasanya.. itu je lah.. thank you ye kakak cantikk :)

s.u.e.m.r.f said...

emel saya ialah suemrp@yahoo.com
time kaseh

oya nazira said...

nazicool_5224@yahoo.com

s.u.e.m.r.f said...

kak bunga da dapatttt header comelllll tq tq !
sy janji belanje kat bunga suatu hari nanti :)

oya nazira said...

cik bunga!!! time kasih daun keladi...heheh...bertambah chumel lah camni...heheheh

cik nur said...

wahh untung ler dapat header free hehehe

nOah said...

OMGucci!!
terima kasih yerk kak bunga..
kita dah hantar emel..sorry lambat sikit..baru nak jadi cikgu lah katakan ;p