Saturday, February 19, 2011

Korean Drama?Errrr.. Mintak Maaf Tumpang Lalu.

Dah dahhhh kepada peminat drama korea jangan baling I dengan batu sambil menyumpah I yang keji - keji dalam bahasa korea!! Bukan I tak pernah cuba minat, pernahhhh! Pernah beli cd semua kan.Tapi taktau kenapa tak boleh jugak nak meminati drama korea secara sepenuh jiwa macam Naddy. Kalau dia tu memang dewata drama korea, budget boleh jadi comel macam artis korea ke hape. Harapan.Satu - satunya benda yang melibatkan korean yang I minat adalah movie hantu dia. Best! Cerita hantu, hantu dia siap boleh comel eh?Menyampah tak?

Tapi memang syoklah kan tengok cerita korea, awek - awek yang kawai sedunia. Lepas tu kurus - kurus. Nak nak lagi mamat - mamat korea yang iras macam wanita auwwww, slender, ah menyampah kuasa dua ah! Tapi kan tapi kan tapi kan... ada satu drama korea ni yang I sukaaaaaaaaaaaaaa sangat. Dari dulu. And setakat ni, tu satu je kot drama korea yang I suka. Haha naif betul! =.="




Pernah jadi Yoo Jin then dia jadi Jun Sang. Kehkeh. =.="

Apasal korang minat sangat drama korea eh? =,=" Cer citer cer citer!

10 comments :

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

minat cite korea start boys over flower. sbb. cite melayu tk penah buat cm cite korea. gi sekolah je nek helikopter. tk penah lg la setakat ni tgk cite melayu gitu.asik2 cite melayu, rmpas laki org. da bosang kot :P

Cik Puan Bunga said...

@sharifah fateha syed idris shahbudin al hajPAstu gaduh - gaduh, tarik2 rambut, kan?berebut syarikat.. ahahhh! adoiiiii... ni mesti die hard nih! wiwittttt!

mAmAbuDaK said...

eh...hero dia dah bunuh diri kan.....
minat jugak citer ni...siap blik skolah x tertukar baju...slagi x maghrib slagi tu duk dpn tv...yg ni je minat...yg lain x jalan mood nak tengok..

sEhA OweN said...

oh suke..suke....
sangat ok...
sebab cite korea ni bes...
cute je...
gurau2 kasar...ketok kepale ngan sudu pon da comey...
tambah plak hero hensem2...
mak datok...fengsan tgk...
haha

nur easy said...

tak mampu nak ceritakan keseronokannya.. hehe. caya tak?

Cik Puan Bunga said...

@mAmAbuDaKChoyyyyy! yang bunuh diri yangs econd hero daaaa... hahahahaha!

Cik Puan Bunga said...

@sEhA OweNhero hemsem paling setuju! kihkih!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyni mesti obses ni! haha!

nur easy said...

taklah.. selected drama je. pencinta drama melayu lbh wajar ;)

Cik Puan Bunga said...

@nur easyNasib baik tak obses! hehehhh!~