Wednesday, February 16, 2011

Saya Suka Pergi Wedding Sebab Suka Makan Nasi Minyak!

Eh takkkk takkk. Ikhlas suka datang wedding sebab nak meraikan pasangan. Semoga kehadiran I menceriakan suasana. Ehwahhhh! =.=" Hujung minggu lepas pergi wedding kawan lama sejak dari sekolah rendah lagi. Memang pernah niat nak datang masa wedding dia ni sebab dulu liat sesangat nak buka cerita pasal kahwin. Sabar ajelah kan! Sekali senyap - senyap tau - tau aje dah nak kahwin!

Sayang tak dapat jumpa dia and tak dapat tunggu sampai bersanding sebab petang tu dah plan nak bawa family pergi Muar, pergi kolam Air Panas Gersik. Dapat makan nasi minyak, yayyyy! Dapat salam dengan mak kau pun kira aci lah wehhhh, ok? =.=" Comel nak mati pulak mak kau pakai baju ungu + hijau! Mak I kata emak kawan I ni masa muda cantik nauzubillah. Kira hot stuff macam Nora Danish weh!

Cehcehceh gigih suami drive. Siap warning "Jangan kacau, abang tengah fokus ni!" Baiklah! (T__T)
Ahahhhhhaaa suami! Susah betul nak ambik gambar budak seorang ni!
Kepada Nazmi dah isteri Puan Azaria Ahad (Sumpah gorgeous gilak wife kau!) Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahagia sampai bila - bila. Cepat - cepat dapat baby! =.=" Lepas ni raya datang rumah aku bawa wife kau okeh. Kalau tak nanti tak boleh add kau di FB. (WTF!)

Gambar ambil kat FB kau. Takpe, kalau kau marah aku boleh delete! =.="

Peh ni kalau kena maki sebab post pasal wedding kau kat blog ni maka akan I terima dengan redha. Maklumlah sekarang bukan suka - suka boleh post pasal wedding kawan. Tak boleh suka - suka wish. Nanti kena keji. =.="

Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!~

Dah.Babai!