Monday, February 21, 2011

Siapa Suruh Baik Hati Sangat? Cakap!! Siapa Suruh??!!!

Oh mungkin minggu lepas minggu emo sedunia. Sebab semua pun emo. Kawan - kawan I baik yang lelaki atau yang perempuan semua emo. Mungkin kami period sama - sama? =.=" As for me, memang emo tahap nak korek mata orang dengan spatula makmal sains sebab terlalu banyak perkara yang membuatkan I berjiwa kacau. Ewah ayat, taknak kalah. Nak guna jugak ayat novel ayat - ayat cinta.

Lepas tu busy dengan tugas - tugas hakiki sebagai kuli guru. Marking paper, key in data, uruskan hal biasiswa, eh macam - macamlah. Kelas pulak nak streaming sekali lagi, maknanya murid pun akan bertukar maknanya kena sediakan list name sekali lagi dan kena tukar data dalam Sistem Maklumat Murid weheyyy kau ingat aku Robocop ke semua benda nak buat lepas tu nak cepatttttt manjang. Emosi betullah! Terabai kekasih I yang dua orang tu. Sabtu pun kena datang berkhidmat kat sekolah. Tengok. Nampak kan betapa sayangnya I dengan sekolah. Nampak kan??

Ditambah lagi dengan hal - hal yang berkait rapat dengan skandal lama yang tuuuuuu bertambah semak I rasa kepala otak I yang bijak bestari ni.Lepas tu mulalah nak nyanyi lagu Spring sambil salahkan dunia sebab tak adil. =.=" Wuuuuu perangai siapa yang emo tu?Kenapa perangai I dah macam perangai Naddy yang selalu emo sedunia?Mengapa?Mengapa?

Tapi tapi tapi, Tuhan tu Maha adil. Dia semakkan kita dengan hal - hal yang mencengkam jiwa (Tengokkk ayat novel lagi!) bila kita redha dan sabar, ecehhcehhh Dia bagilah kita sebab untuk happy dan bergembira. Sekali lagi pakcik posmen ditugaskan membawa kebahagiaan dalam sebuah bungkusan!

Ada bau Langkawi lah! =.="
Rosak lagi plan diet I! Kehkeh!

Alaaaa bestnya! Stok cokelat yang lama pun memang dah habis dah. Dapat pulak stok cokelat baru. Alhamdulillah. Thanks ye dear. Thanks kerana menceriakan hari I dengan cokelat bau Langkawi ni! Yeayyyyy! Thanks sayang! Cehceh terus panggil sayang! Dasar kasanova semua yang cantik - cantik yang lawa - lawa yang manis - manis pun aku nak sebat! =.="

Murah rezeki. Alhamdulillah. Cuba lepas ni pos lelaki kacak cuba! =.="

Dah.Babai!

10 comments :

♥ PeLanGie ♥ said...

hahahaha. malu lah!
bagi tak banyak mana pon. sowie lah cair sudah coklat tuuu..
heee~

Naddy said...

aku juga kene ea...citttttt...aku da kurg emo la..aku dah blagak skrg ni!

tgk ni...

"oi yat aku dr azali mmg tau aku ni cantik sedunia!"


haaaaa blagak kan?kan?hahaahahaha

Cik Puan Bunga said...

@♥ PeLanGie ♥Thanks! Happy betul! kihkih! banyak nihhhhh! cukup stok 2 hari! hahaahhaha!

Cik Puan Bunga said...

@NaddyTu berlagak sgt ah tu?Nak muntah! hahaha!

Naddy said...

pulak da...hahahahah

Cik Puan Bunga said...

@NaddyTak cukup berlagak! hahahahahaha!~

cik nur said...

wahh banyak coklat rezeki bertuah badan jagn emo2 dapat coklat boleh senang hati makan kan ^___^

mAmAbuDaK said...

abis kemek2 lelaki kacak nanti dh x hensem kne hempap kotak2

Cik Puan Bunga said...

@cik nurHahaha pastu gemuk! kehkeh!

Cik Puan Bunga said...

@mAmAbuDaKkehkeh. letak box pastu letak FRAGILE! haha!