Tuesday, March 15, 2011

Berita Baik Yang Takdelah Best Sangat Pun!

Berita baik ini khas untuk blogger - blogger yang selalu kena pailang dengan anons. Walaupun tak boleh nak beritahu secara exact siapakah anons yang membuat durja dengan korang semua, tapi at least boleh bagi clue yang basic tentang siapakah manusia keparat itu serta lokasi utama kejadian. Jadi tindakan lanjut bolehlah diambil, macam nak bagi santau angin ke, hantar tuju - tuju ke kan. Okeh, anda boleh check ip address manusia puaka itu disini :


Ish. Kan ke bagus kalau kita boleh tau siapa yang selalu memporak - perandakan hidup kita di dunia maya. Macam bila kau enter je ip address terus dia keluar :

ANON PUAKA ADALAH JOYAH BINTI LEMAN

Peh memang best gila kalau macam ni! Terus lempang muka anon jahanam tu.

Dah. Babai!

6 comments :

FaraSyeera said...

saye seperti kekonfiusan cemane nk trace si anon ni. kt tmpt ltak IP add/host/website tu kite nk ltak link ape?

qima said...

kawan i ckp, ramai anons, makanya ramai peminat..ambiklah peluang ini untuk menjadi artis hollywood..

u artis, anons paparazzi..cepat bayangkan!! :D

Qaseh dalia adelia said...

sis bunga ! hadiah tu dah smpai cute bangettt hehe wat menulis kat opiz dah haha tq ..

tq info nih tak pernah lak kena anon puaka wah2

Cik Puan Bunga said...

@FaraSyeeraKat situ letak ip address si anon tu... boleh didapati dari shoutbox atau komen puaka si anon. huhu!

Cik Puan Bunga said...

@qimaPeh !tak boleh nak bayangkanlah! haha!

Cik Puan Bunga said...

@Qaseh dalia adeliaAlhamdulillah! Hahaha ingat akak sentiasa ya! haha!