Friday, March 25, 2011

Famous Sekejap. Sekejap Je.Tapi Kalau Nak Famous Lama Sikit Pun Boleh.

Check out this link SINI

Siot betul. Ingatkan takde URL blog ni dalam list pailang tu. Rupanya ada jugak. Siapa yang pergi report memang puaka. Siapa yang perasan, malam tadi lagi I dah delete semua doodles dalam blog ni. Tuptup tadi ada anon bagitahu yang URL blog ni ada dalam senarai. Number 15 yang keramat. Masa I publish entry ni  dah takde pun doodles Andicakes tu dalam blog ni. Puaka puaka!Haih. Pencuri ah aku!Tapi takpe, lantak ah. Famous sekejap. *Sambil lambai - lambai mesra*

Tapi perasan tak, even kita dah delete doodles tu semua pun, URL kita still jugak dalam list tu. Takdenya dia nak delete, just scratch je. URL terpampang jugak. Baik takpayah delete langsung macam tu. Tak faham apa motif dia buat semua tu. Nak memalukan blogger kot tak lain tak bukan. Kalau kata nak bagi lesson memang puaka ah alasan tu. Sebab tak semua blogger akan learnt their lesson, mungkin dalam 4juta tahun akan datang blogger tu guna doodles orang lain pulak,kan?Entahlah.Entahlah.

Woot come on ahhhh, gurau - gurau membawa bahagia kat woot kannnnn! *Sengih nampak gigi*

Ah. Korek hidung lagi best. Babai.

No comments :