Friday, March 25, 2011

Kau Mencuri Eh?Baik Mengaku Cepat!

Gila betul la! Tak sampai seminggu I bergembira sebab berjaya menjejak dimanakah blogger - blogger sekalian mendapat doodles yang comel - comel nak mati semua tuh, tuptup sekarang isu yang sedang hot diperkatakan adalah "Art Theft". Serious beb bunyinya. Macam kalau kau tergolong dalam golongan yang begini maka kau adalah pencurilah, nanti kena pukul dengan orang kampung. Mana lagi keji?Curi sepender buat koleksi pervert ataupun curi doodles? Dua - dua lah keji! Dan lagi keji sebab I pun sebelum - sebelum ni sakan je kan pakai doodles orang tanpa bagi credit.

Nak - nak lagi si woot boleh pulak buat isu pasal curi mencuri doodles ni, terasa hakulah woot oi! Malam sebelum woot buat entry pasal benda ni ada orang tinggalkan link ini kat shoutbox I. Mari terjah bersama - sama! Hieyahhhh!

So, apa komen?Phewww nasib baik tak ternampak url sendiri wanted kat situ, kalau tak memang memalukan orang kampunglah wehhhhh. Tapi memanglah patut marah pendoodle tu semua sebab penat - penat diorang buat kerja senang - senang pulak kita curi, pastu kita marah pulak kalau orang curi hasil pencurian kita tadi tu. Haishhh!Ada yang lagi best siap ambil upah buat header/shoutbox and macam - macam guna doodles tu semua. Apa hukumnya eh?Duit haramlah kan eh?Phewww nasib baik jugak dulu I pernah buat free header guna pics kat deviantart tu and ia adalah free. Kalau berbayar cemana tuh?Makan duit haram!!Memang macam cakap depan cermin sebab yang cakap ni pun dua kali lima ajelah!

p/s : Tengah tunggu release permission dari pendoodle. Kena belajar ni buat doodle sendiri. Haihhh.

8 comments :

Miss D'ya said...

alamak..macam2 kes blaku curi doodles ni..uhuhu.
http://miss-dya.blogspot.com

Rusnely said...

URL you ada la. Cer tgk kat updated 24 March no 15.

woot-woot said...

eh alaa soryy..bukan niat nak mengate sape2..cume peringatan =(

Cik Puan Bunga said...

@Miss D'yaTulah pasal adoiyaiiiii!

Cik Puan Bunga said...

@RusnelyCisss tak guna betul!

Cik Puan Bunga said...

@woot-wootHahahahahaha gurau ajelah woottttt! :))

Rusnely said...

xpe xpe... tanpa doodles itu pun, saya suka baca blog awk

Cik Puan Bunga said...

@RusnelyEh terima kasih! :)