Saturday, March 19, 2011

Suami, Nak Pakai Baju Macam Ni Boleh?

Lalu I dilempang secara bertalu - talu oleh suami tanpa belas kasihan. Atau lagi kejam, beliau akan mengikat I di pokok penuh kerengga.Itu kalau I pakai baju ni dikhalayak ramailah, kalau I pakai baju ni di bilik tidur, mungkin beliau akan tersenyum keredhaan, eh tapi tak jugak, mana tau kalau beliau bertambah loya sebab banyak bahagian yang akan kelihatan sibet sebab lemak banyak terkeluar? Ahh debatable betullah isu ni! Tapi pokok pangkalnya, ini adalah improper. Bengang betul bila terpaksa berblog pasal artis. Rasa macam menumpang populariti pulak. Tapi sentap betul tengok gambar dia ni. Syabas adik!

Wiwittt wiwittttttt peek-a-boo!

Lebih gosip? Terjah sini! Budiey.com

Dah.Babai. Nak pergi beli baju seksi oh!

12 comments :

wawan said...

Ok la tu.. memang beliau buat kelainan.. artis lain ramai yang tunjuk ataih jaaa tapi dia tunjuk tepiiii HEHEHEHE

Naddy said...

sape die ni???

Cik Puan Bunga said...

@wawanBaguih no?KELAINAN otak dia! huhu!

Cik Puan Bunga said...

@NaddyPelakon.

Sue.Mr.Faris said...

bdk kecit ni berani nye pakai baju centu. eee disgusting ! * tetibe pandai speaking ;p

~najwa~ said...

ni pasal dia x brapa glamer la buat gini nih..adeiii...

mAmAbuDaK said...

ceh kat sini lain...kat sana sama je..semua kene bakar...

Naddy said...

nama die???cite pe die blakon?hehe

missteeha the babling girl said...

erk ! ingat die tu angelina jolie ke ??? angelina on lagi sopan ...hailah ... dunia3 ... =.=''

JHaZKiTaRo said...

salam.. rajin2 meh laa ziarah blog Aku Sebutir Pasir hamba kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

cik aletheea : said...

hehehehe..
sexsinye...
(smbil mengoogle , sapakah gades itu?)

KatekateKite said...

hadoi! =.='