Monday, March 7, 2011

Suami, Nanti Lahirkan Adik Adam Nak Kat Sini!

Penuh perasaan I menjerit dengan suara serak - serak garau sebab bangun pagi je terus on laptop nampak pulak gambar - gambar comel ni! Teruja terus nak bagi Adam adik! Eh pagi - pagi dah buat lawak lucah! Apa ke setan punya comel hospital macam ni weh! Orang Jepun ni siot betullah! Bikin jiwa kacau bilau!

Omel! Omel! Terus buat ayat ngengada!
Kalau baby boy blanket dia kaler baby blue! Olohlohlohhhhhhhh!
Arghhhh! Dressing table!!!! Comelnyaaaaaaaaa! Kalau macam ni bilik dia, duduk hospital hari - hari pun redha!

Tak sabar nak tunggu suami balik kerja. Nak suruh dia kumpul duit dari sekarang. Lagi 20 tahun cukuplah kot nak pergi Jepun and deliver kat sini! Ceh!
Babai!

p/s : Sumber pics omelomel tu dari Google.

16 comments :

syafiqah @ syasya said...

comelnya hospital tuh. sesuai utk akak yg comel :D

eyka suka baca penulisan kak, sgt bersahaja :)

KatekateKite said...

amboi kak! takkan tunggu 20thn br nk bg adam adik kot! ;D

mAmAbuDaK said...

ni spital ke kedai jual menan...

nur easy said...

hehe meh la sini. best. elaun bsalin pun dapat tau sbgai tanda penat lelah kita..hehe

-[DeeYA]- said...

gila babas comel yg amat!!!

ko lg la teruja sbb sume pun hello kitty.

cepat!apa lg tunggu!!!
berusaha!
aku tggu berita gembira adam bakal dpt adik.

~lalalalalalalalalala..~

^______^

Cik Puan Bunga said...

@syafiqah @ syasyaTerima kasih syasya! :)

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKiteAhahahaha kumpul duit tu yg 20 tahun, bg adam adik ehemmm tahun depan dah ok.khkihhh!

Cik Puan Bunga said...

@mAmAbuDaKcomel kan?gila betul!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyu kat jepun kan?mahal tak pg sana?wahhhhh bestnyaaaaaaa! kirim doremon satu! haha!

Cik Puan Bunga said...

@-[DeeYA]-Ehem! ahahahahahaha!

[muni] said...

comelnyaaaa :)

nur easy said...

aah kt sini. tgk flight, masa n tempat jgk. average 1.5-3.5k.. kedai doraemon lom jumpa. kedai kitty dah jumpa. super pink!

Cik Puan Bunga said...

@[muni]Kan? ;)

Cik Puan Bunga said...

@nur easyWaaaaa syoknyaaaaaaa! mahal tak brg2 dia?

nur easy said...

living cost sini tinggi, tp salary pun tinggi..hehe.. jadi ada y mcm murah, ada y mahal.. depend.. mau kitty kah?

Cik Puan Bunga said...

@nur easyBestnya! bestnyaaaaaaaa! pergilah korea, dah jiran jek tuh! eh nakkkk! nak kittyyyyyyyy! =.=" heee tak malu mintak - mintak! eh tak tak memang nak betul! tolong belikan, nanti i bayar!waaaahhhhhh!