Thursday, April 28, 2011

Budak - Budak Sekarang. Kadang - Kadang Perangai Macam Tutttt! (Part 2)

Kesinambungan dari SINI

Gila puaka. Dahlah hambik orang punya pastu nak sound aku. Siap kau aku dengan aku. Bahasa pun macam budak tak semenggah je. Tak hadap header aku konon tapi songlap watpe? Malas aku nak komen banyak - banyak. Budak - budak sekarang makin menjadi - jadi musibatnya. Kalau anak murid aku dah lama aku ikat kat pokok bagi kerengga gigit.

Malas nak publish url blog dia karang tak memasal dia glamer. Pfttt!

Dah.Babai!

12 comments :

Fihan said...

Pergh ini budak kurang hajar!!

Terbako aku ni kak!

nur easy said...

ermm macam2..mmg ejaan & tulisan bahasa melayu sekarang dah berubah ya? isk2

Shellia89 said...

Ari ni saya melawat lagi blog budak tuh. Hebat betul entri dier yang terkini siap kata akak mencarut. Wpun dier budak, dier sepatutnya tahu pasal benda songlap2 nih. Nanti klu orang amik hak dier, kompem dier bising. Apa pun, akak punya blog tetap best dpd dier punya...

Cik Puan Bunga said...

@FihanFihan, ko terbako akak dah rentung dah ni ha! huhu!

Cik Puan Bunga said...

@nur easya'ah. dah berubah banyak. sila take note! haha!

Cik Puan Bunga said...

@Shellia89takpe. kanak-kanak. akak kalau nak mencarutkan dia boleh aje. siot eh cakap bukan - bukan. lempang baru tau!

cik nur said...

ya alh perangai budak nie dah la wat salah mintak maaf nie siap buat entry lagi tuh tak per la kak budak tak matang nak marah2 pun tak guna tak pham bahasa

Cik Puan Bunga said...

@cik nurtakpelah cik nur asalkan dia berbahagia. hahaha. salah didikan tuh!

Qaseh dalia adelia said...

HIHI SABO SIS

Cik Odie said...

tu lah masalahnya kalau orang nak berblog dia pon nak berblog jugakkkkk...haishhh...

sebaya adik kita je beliau tu.

Cik Puan Bunga said...

@Qaseh dalia adeliaSaboooo! Haha! :)

Cik Puan Bunga said...

@Cik OdieJaga adik u baik - baik jgn sampai dia memBITCH kan org! huhu!