Friday, April 22, 2011

Contest : Baby & Daddy Moment

Thanks kepada Eize and Eyza yang tag aku untuk join contest Baby and Daddy Moment ni. Terujanya nak join sebab first time join contest. Hopefully kalau ada rezeki Adam maka adalah ye. Amin amin!

Syarat - syarat:

1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. Buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. Pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. Jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.

And hadiahnya pulak :

1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60
3rd price ~ items worth rm50
3 consolation prices ~ worth rm30



Closing date : 30 April 2011

Nama baby : Adam Irfan Xaharis Bin Hafizal
D.O.B : 16 Julai 2010
-Wedding cousin, November 2010
"Adam is always having a great moment with his papa. And when they do, it's like the world is only belong to them two. They kind of share the secret language that only they could understand. Every gestures and every crooked smiles has its own meaning. Watching them having a great time, it's like the time has stop moving and heaven has taken place"

Okeh mommies bertuah yang akan di - tag :


Korang yang lain yang tak di-tag pun silalah join ye. Mana tau ada rezeki anak! Yiehahhhh!

Dah.Babai!

8 comments :

cik nur said...

ish gud luck yaa sis ^___^
kalo nur ada baby nih mmg dah lmer masuk nie hahhaha

Cik Puan Bunga said...

@cik nurThanks cik nur! :)

N@di@ said...

dear nadia dah tgglkan komnt kat cbox tpi xde lak aiyakkk

akak kalau nk tempah bolh email ndia or face book k..klik dekat contct :D tq dear

Cik Puan Bunga said...

@N@di@Hye nadia! ok dear thanks ye! :)

~daRLee ZuRiS~ said...

salam...
thanks sudi join ye
best of luck!
:)

Cik Puan Bunga said...

@~daRLee ZuRiS~Terima kasih! :)

ReeNaJoE said...

akak pun kena tag so kena watlah ek hahaha..nanti2 akak wat..tunggu!!! *muzik suspen*



p/s-yatt seorg yg comel(tangan di dada mata pandang ke atas) ;p

Cik Puan Bunga said...

@ReeNaJoEakak buat tau! hahahaha saya menghargai akak kata saya comel! kehkeh!