Monday, April 4, 2011

Dulu Dengan Sekarang Macam Langit Dengan Bumi.

Tajuk entri merujuk kepada blog dan juga fizikal penulis blog. Hari ni takde kerja, Adam pulak dah selamat beradu dah putera raja kayangan tu jadi sementara tunggu suami balik kerja bolehlah online. Sebab takde kerja, I pun habiskan masa dengan baca semula semua entri - entri kat blog ni dari zaman 2007 sampai sekarang. Geli betul bila baca style I menulis blog zaman dulu - dulu. Terasa macam bodoh je kan bila tulis blog pun speaking kau padahal grammar ke laut! Haha. I sounds stupid when I'm speaking in Malay. Dah mari lempang I laju - laju.

Lama - lama bila terasa tak cool dah nak guna bahasa Mat Salleh dalam blog terus guna bahasa Melayu sampai sekarang, kadang - kadang je post dalam English. Tu pun saja nak eksyen (Rolling eyes) Kalau dulu blogging je mesti semua entry jiwa kacau, maklumlah kan belum kawen,Merepek - repek je kan tulis. Malu betul. (Ceh macamlah sekarang kalau kau tulis tak merepek!) Tapi sekarang tidak lagiiiii! Chewah kalau jiwa kacau pun berjaya ditangani dengan cemerlang. Tipu tipu. Sekarang kalau emo lagi melampau dari dulu.

Okey. Takde motiflah.Babai!