Friday, April 15, 2011

Entry Takde Motif.

Akhirnya! Berjaya jugak carikan sarung baru untuk Sprout Pillow Adam. Dah naik kepam dah sarung bantal dia yang asal.Sarung yang baru ni macho sikitlah, jalur - jalur. Yang lama bentuk bebear. Nak jahit sendiri macamlah pandai kan?Sekarang semua ada jual, hulur duit je.Ehem. Syok je Adam tidur peluk Sprout Pillow dia.

Kamera HP I memang terbukti cap katak!
Baby Love punya sarung bantal memang high-kualiti. Tak cepat pudar and tak berbulu - bulu. Yang penting murah.Kihkih

Kan dah kata entry ni takde motif. Babai!

8 comments :

Siti Fatimah Fuzz said...

anda di tag...http://eimah2328.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

KatekateKite said...

ok la tu...

takde motif, tapi ade ilmu baru....

"Baby Love punya sarung bantal memang high-kualiti. Tak cepat pudar and tak berbulu - bulu. Yang penting murah."

haa.... kan ilmu baru tu, sape sape yang tak tau, esok tros ramai2 pegi carik!

tau2 jerk sales dah meningkat! hahaha suke org Baby Love!=p

*kite tak penah dgr lak jenama Baby Love nih (lom ade anak kot) =D

nur easy said...

siann katak kena cap kat HP.. hik2

MiszXamyiesa_892 said...

Entry paling beshhhhhh ! I like ! :-)

Cik Puan Bunga said...

@Siti Fatimah FuzzOh terima kasih! :)

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKiteBaby Love ni glamer kat Baby Shop cap katak jek. Kehkeh. Tapi sarung bantal dia sumpah comel nak mati semua!:D

Cik Puan Bunga said...

@nur easyKatak tak reti saman I! Ahahaha!

Cik Puan Bunga said...

@MiszXamyiesa_892Perli ke hape?Haha!