Entry Takde Motif.

Akhirnya! Berjaya jugak carikan sarung baru untuk Sprout Pillow Adam. Dah naik kepam dah sarung bantal dia yang asal.Sarung yang baru ni macho sikitlah, jalur - jalur. Yang lama bentuk bebear. Nak jahit sendiri macamlah pandai kan?Sekarang semua ada jual, hulur duit je.Ehem. Syok je Adam tidur peluk Sprout Pillow dia.

Kamera HP I memang terbukti cap katak!
Baby Love punya sarung bantal memang high-kualiti. Tak cepat pudar and tak berbulu - bulu. Yang penting murah.Kihkih

Kan dah kata entry ni takde motif. Babai!
image

8 comments

Siti Fatimah Fuzz said...

anda di tag...http://eimah2328.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

KatekateKite said...

ok la tu...

takde motif, tapi ade ilmu baru....

"Baby Love punya sarung bantal memang high-kualiti. Tak cepat pudar and tak berbulu - bulu. Yang penting murah."

haa.... kan ilmu baru tu, sape sape yang tak tau, esok tros ramai2 pegi carik!

tau2 jerk sales dah meningkat! hahaha suke org Baby Love!=p

*kite tak penah dgr lak jenama Baby Love nih (lom ade anak kot) =D

nur easy said...

siann katak kena cap kat HP.. hik2

MiszXamyiesa_892 said...

Entry paling beshhhhhh ! I like ! :-)

Cik Puan Bunga said...

@Siti Fatimah FuzzOh terima kasih! :)

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKiteBaby Love ni glamer kat Baby Shop cap katak jek. Kehkeh. Tapi sarung bantal dia sumpah comel nak mati semua!:D

Cik Puan Bunga said...

@nur easyKatak tak reti saman I! Ahahaha!

Cik Puan Bunga said...

@MiszXamyiesa_892Perli ke hape?Haha!