Wednesday, April 27, 2011

Wristlet Guess - Nak Jual Murah - Murah Je. Nak Tak?

STICKY STICKY!

Hai! Aku nak let go wristlet Guess yang aku beli hari tu. Gila bau kedai lagi. Kenapa nak jual?Sebab dalam dia warna putih and dah stained sikit sebab terkena lipstick dengan kotor sebab biasalah bila simpan barang dia jadi comot sikit. Kalau basuh confirm hilang tapi aku malas nak basuh. Kehkeh.

Siapa nak, ia akan menjadi milik anda dengan harga RM70 saja siap ada original box. Masa beli RM130++ kalau tak silap. Kira okaylah kan. Kalau nak free gift nanti aku bagi kucing aku yang suka tidur dalam bakul tu.

Sesiapa berminat boleh drop komen atau SMS ke 0127366274. Jangan bagi sms layang. Kehkeh.

Warna hitam. Hitam cool what!

Dah.Babai!