Wristlet Guess - Nak Jual Murah - Murah Je. Nak Tak?

STICKY STICKY!

Hai! Aku nak let go wristlet Guess yang aku beli hari tu. Gila bau kedai lagi. Kenapa nak jual?Sebab dalam dia warna putih and dah stained sikit sebab terkena lipstick dengan kotor sebab biasalah bila simpan barang dia jadi comot sikit. Kalau basuh confirm hilang tapi aku malas nak basuh. Kehkeh.

Siapa nak, ia akan menjadi milik anda dengan harga RM70 saja siap ada original box. Masa beli RM130++ kalau tak silap. Kira okaylah kan. Kalau nak free gift nanti aku bagi kucing aku yang suka tidur dalam bakul tu.

Sesiapa berminat boleh drop komen atau SMS ke 0127366274. Jangan bagi sms layang. Kehkeh.

Warna hitam. Hitam cool what!

Dah.Babai!
image

6 comments

nur easy said...

err kita tak pandai la pakai ni..;)

Cik Puan Bunga said...

@nur easySangkut kat leher! Haha!

~naD Moo MoO~ said...

hi..wrislet ni still ade ke dah sold

Cik Puan Bunga said...

@~naD Moo MoO~ada lagi! :D

~naD Moo MoO~ said...

sy nk beli wrist ni.camne?

Cik Puan Bunga said...

@~naD Moo MoO~msg number yg i bg kat atas tu eh, nanti i bagi akaun number! :D