Tuesday, May 10, 2011

BE Yang Dah Lama Tidur. Dan Kisah Stalker Yang Mencintai Aku Secara Diam.

Buffered Earning aku ni lama sangat tidurnya. Tadi check Nuffnang kot - kot ada stalker picisan datang menghendap (Nanti dibahan aku kat blog dia. Tak kose aku!) Ahahhh! Stalker berjaya ditangkap! Dah berminggu - minggu aku tak datang blog dia, tiba - tiba dia datang blog aku. Apakah?Ini semakin menguatkan dakwaan aku bahawa, sesungguhnya dia adalah manusia yang suka stalk hidup aku walaupun kat mulut kata benci. Auwwwww! Aku siap printscreen bukti kehadiran dia, karang kalau dia membahan aku lagi, aku publish besor - besor. Kehkeh. Sungguh childish aku disitu!

Oh ya dan aku dapat satu lagi BE yang boleh tahanlah jugak, takdelah banyak macam Cik Epal tu. Menyampah, BE sampai ratus - ratus. Gila betul! Alhamdulillah, terima kasih banyak - banyak kepada yang terlibat.

Macamana nak tarik BE biar masuk juta - juta dalam blog?Lepas tu cakap "Saya berblog bukan sebab duit!" Kehkeh. Luculah kamu!
Hidung semakin tersumbat. Tapi tetap bertabah mengharungi ujian hidup. Tak sabar aku nak tunggu suami balik kerja. Macam biasa nak bermanja - manja dengan dia. Biasanya kalau time - time sakit ni nanti dia lebih prihatin kat aku. Kehkeh. Suruh dia belikan soto pun best jugak ni!

Dah.Babai!

6 comments :

nur easy said...

tdo2 pun byk gak tabung tu.. leh belanja soto dah tu..hehe..slurpp

cik EPAL said...

wow leh la belanja kehkeh

Cik Puan Bunga said...

@nur easyJom soto! Hehe! :D

Cik Puan Bunga said...

@cik EPALSudahlah! CE punya lagi juta - juta! haha!

HaNa HoNeY said...

eh okeh la tuh BE CPB
hana pown xdpt byk tu lagi

Cik Puan Bunga said...

@HaNa HoNeYtakpe hana! CPB pun dah hampir 3 tahun blogging baru dapat BE nih! haha!