Tuesday, May 10, 2011

Berkat Kegigihan. Malam Ni Boleh Tidur Sambil Senyum!

Aku rasa betul - betul bangga dengan diri sendiri. Walaupun asyik sokkkk sekkkk sokkk sekkkk sedut hingus and lap hingus yang meleleh, ditambah lagi pulak dengan Adam yang taknak tidur, asyik nak main Bunny hophop saja, seperti yang dijanjikan, aku telah berjaya menyiapkan dua tugasan penting ! Ah rasa macam nak menjerit kegembiraan jek lah! Wooohoooooo! Sampai tertidur - tidur suami temankan aku buat kerja. Sebenanrnya boleh je buat kerja sorang - sorang, tapi sebab saja nak ngada - ngada, Adam pun dah tidur, tu yang manja lebih tu! Kehkeh.Muntah.

Bahasa Inggeris Paper 1 untuk Form 1 punya! Yeah! Hebat tak aku?Selalu buat Form 4 and Form 5 punya, kali ni buat lower form punya. Soalan tiptop nih! Jangan risau, sesuai digunakan oleh segenap lapisan students. Aku buat ikut Taksonomi Bloom. Poyo tak?
Panel punya minit mesyuarat pun dah siap. Esok boleh hantar verifikasi. Hnsss hnsss kembang lobang hidung aku!
Malam ni boleh aku tidur dengan aman. Malam tadi nak buat tak larat, akhirnya siap jugak malam ni aku taram buat. Aku hebat! Yieehaaaa!!

Nak pergi makan maggi!

Dah.Babai!

6 comments :

KatekateKite said...

amboi! makan megi je kak? =p

lapor lah, stock megi dah habis, share sikit boleh? =D

Asyraf Arif said...

wahh, dah lama tak nampak logo sekolah depan mata kepala sendirik. HAHAHA

nur easy said...

bravo teacher..;)

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKiteHahaha biasalah tengah bulan macam ni makan maggi ajelah. Huhu!

Cik Puan Bunga said...

@Asyraf ArifDatang sekolah lah weh! pastu amik gambar depan logo sekolah. hahaha!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyHehehehehe thanks! :D