Saturday, May 28, 2011

Joegrimjoe

Saja je boring malam - malam takde aktiviti terlampau yang boleh dibuat. Nak manja - manja dengan suami ehem suami kerja pulak malam ni. Adam pun dah tidur. Embun sejak dapat laptop takde pulak dia nak menebeng pinjam laptop aku. Buat apatah dalam bilik. So aku pun saja jelah baca entry lama - lama tiba - tiba terbaca entry aku yang ini. Bila aku tengok kat bahagian komen, eh ternampak pulak nama mamat kacak ni. Eh eh eh. Blogger famous neh!


Tu jelah sekali dia datang. Takdelah pulak kunjungan balas ke hape. Mungkin dia jumpa blog aku pun secara tak langsung. Tetibe klik jek terkeluar pulak blog picisan aku ni. Setakat ni, dua ajelah blogger famous yang sudi jengah blog aku and komen sekali. Mamat kacak tadi ni dengan cik epal gonjeng. Eh cik epal sendiri yang panggil dia gonjeng. Jangan keji aku.

Tu jek pun nak cerita sebenarnya. Takde motif. Hahahahahaharamjadah.

Dah. Babai. Pergi sana main semut bawah pokok!

6 comments :

cik huda said...

bestnye. hehe. abg farizul tuh dye KP skolah sy. hee :D

dye mmg frendly sgt :D

Cik Puan Bunga said...

@cik hudaKP?Ketua pengawas ke? :D Cukup pakej la eh... hihi!

joegrimjow said...

eherm2
joegrimjoW okeh

haha, boleh pulak buat entry camni
takpe suka
=)

Cik Puan Bunga said...

@joegrimjowEh! hahahahahah maluuuuuuuuuuuu! *lari masuk hutan!*

Mr Syafiq said...

sama lah, sy pon ada dua blogger femes komen entry di blog sy :)

Cik Puan Bunga said...

@Mr SyafiqTakpe, janji diorang sudi jengah! hihi!