Monday, May 2, 2011

Nama Menatang Comel Ini Adalah DOLLYDLE!

Aku taktaulah kenapa semakin aku meningkat tua kecintaan aku kepada benda - benda comel semakin menjadi - jadi. Semua benda comel aku suka. Lelaki comel pun aku suka double double. Aku rasa hidup aku bersinar kot kalau dikelilingi oleh benda - benda dan manusia - manusia yang comel. Dan aku dah tentulah kategori comel jugak. Okey kalau korang nak muntah, aku faham.

Last two weeks aku blogwalking dari satu ke blog ke satu blog tetiba aku jumpa satu blog ni yang ambil commision untuk menempah doodle. Eh comel gila doodle - doodle yang dia buat. And dia insisted of calling her doodle as DOLLYDLE which aku rasa sangat bertepatan dan comel gila! Dahlah orang yang buat doodle tu pun sumpah comel! Kan aku dah kata aku suka betul kalau dikelilingi manusia - manusia comel!

So, dengan rakusnya aku tempah pakej dollydle standard dengan couple. Aku macam sengal - sengal sikit bila dia suruh beri description dollydle macamana yang aku nak, aku pun suruh je dia buat ikut kreativiti dia. And bila dah siap, aku rasa dia sangat magic gila sebab dollydle yang dia buat semua bertepatan dengan apa yang aku bayangkan plus mereka sangat comel gila gila gila gila gila! Arghhhhh!
Standard dollydle. Aku pandai - pandai letak ribbon sendiri. Aksesori asal adalah sekuntum bunga. Phewitttt jiwang ah aku! Kehkeh!
Cuba teka kami adalah siapa?Sengal tak soalan?Takpe, aku jawab sendiri. Ini adalah aku, suami and Adam Irfan Xaharis!Yeah! Happy family!

Tak sia - sia hari - hari aku tunggu dollydle aku siap. Hari - hari aku email dia tanya dah siap ke belum bla bla bla. Mesti dia sangat annoying sebab dapat customer macam aku. Tapi aku suka suka suka suka sebab dollydle aku sangat cantekkkkkkkkkk! Terima kasih adik!

Nak tempah dollydle jugak? Jom ke SINI!

Dah.Babai!

13 comments :

cik EPAL said...

comelnyaaaa. siap ada reben dengan bunga lagi hehe :)

Arn sweetrider said...

eeeyyyy annoying gila menatang comel ni. brapa RM? hak hak

Cik Puan Bunga said...

@cik EPALEh cik epal datang sini???*pengsan*

Cik Puan Bunga said...

@Arn sweetriderComel kan? :) standard dollydle RM15 couple pulak RM25 ;) worth it!

D'ya Marshmello said...

lawa gile doodle ni..comel nya...sweet sgt laa..

http://miss-dya.blogspot.com

Cik Puan Bunga said...

@D'ya MarshmelloThanks Dya! :)

nur easy said...

cam kity lak reben tu ya..he2. kawaiii

Cik Puan Bunga said...

@nur easyAlaaaaa! Kantoi! Haha!

izyan asimat said...

heheh sgt cute n comel.. hehe

cik nur said...

heheh comel gila sipa satuh famili plak tuh nak jgak la buat :D

Cik Puan Bunga said...

@izyan asimatKan kan? :D

Cik Puan Bunga said...

@cik nurKalau boleh nak buat bayak2!hahahaha comel comel!

sitihalisa said...

Awak, awak ade no hp or email orang yang buat Dollydle ni tak? saya nak tempah. Tapi belog die di private kan. Huhu. Kalau ade, email kat kite eh.

matekucing@gmail.com

tq