Thursday, May 19, 2011

Saya Berduka Nestapa!

Happynya jerawat ni bertepek atas muka aku. Time Hari Guru hari tu bergembira dia mengembung dengan jayanya. Kifarah Allah ni. Haha. Wehhhhhhhhhhh nak pakai produk apa lagi niiiiii!
Dah.Babai!

10 comments :

CutieIntan said...

alololo..tak mo laa sedih-sedih...ada pengubatnya..

Siti Nadirah said...

sis, da try virgin coconut oil (vco)?

KatekateKite said...

Takpayah pakai pape kak, muke akak tu bersih gebu, sebab tu die suke dok bertempek jerk! =D

Kite pon tetiap bulan pasti ade sebijik tapi x penah kene kat T-zone, pipi, hidung, dahi, kening, situ jelah pusing2....... =p

* penyeri tu kak! (nak sedapkan ati) =p

Cik Puan Bunga said...

@CutieIntanArghhhh adakah ubatnyaaaaaa! wuhuhu!~

Cik Puan Bunga said...

@Siti NadirahBlom. y?it helps eh?

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKitePenyeri eh?Hahahahah kenapa hati masih tak sedap?wuhuhuhuhu!

cik nur said...

hehehe tak per kalo berduka nestapa nnt kan bertambah lagi la jawapan nyer rileks jaa oke :)

Cik Puan Bunga said...

@cik nurKan?nanti dia bertambah. adeh seram! huhu!

Siti Nadirah said...

@Cik Puan Bunga sapu kt jerawat, insyaAllah cepat kering.. :)

Cik Puan Bunga said...

@Siti NadirahIye?Thanks! :D