Taknak Jadi Tua. Nak Muda Je.

Yeah! Aku dah dapat Domo impian untuk di taruk (Di 'taruk' wujud tak?) di handphone cap katak aku! Kacak betul lah aku rasa handphone aku sekarang! Walaupun bukan android tapi aku rasa dia sekarang sejak aku sangkutkan Domo kat montot dia, dia agak seksi gitu. Kehkeh.

 Thanks skandal!
Nampak murahan jek pulak handphone aku. Malu betul. Students aku pun pakai handphone lagi kelas dari aku punya. Ceh. Korang pakai handphone memahal buat apa, karang exam tak lulus tiada gunanya jugak. Baik korang begi kat teacher meh. Besar pahalanya.

Dah.Babai!

image

4 comments

Cik Ila said...

ohho..comel n menarik! :)

Cik Puan Bunga said...

@Cik IlaHaha!

nur easy said...

memang ni utk budak2 muda je ye? hehe

Cik Puan Bunga said...

@nur easyAgaknya. haha kita muda lagi kan kan kan!