Saturday, May 28, 2011

Taknak Jadi Tua. Nak Muda Je.

Yeah! Aku dah dapat Domo impian untuk di taruk (Di 'taruk' wujud tak?) di handphone cap katak aku! Kacak betul lah aku rasa handphone aku sekarang! Walaupun bukan android tapi aku rasa dia sekarang sejak aku sangkutkan Domo kat montot dia, dia agak seksi gitu. Kehkeh.

 Thanks skandal!
Nampak murahan jek pulak handphone aku. Malu betul. Students aku pun pakai handphone lagi kelas dari aku punya. Ceh. Korang pakai handphone memahal buat apa, karang exam tak lulus tiada gunanya jugak. Baik korang begi kat teacher meh. Besar pahalanya.

Dah.Babai!