Wednesday, May 25, 2011

Testimonial Hari Ke-2 Memakan Virgin Coconut Oil Softgel (VCO)

Betul kan ayat aku?MEMAKAN. Haha. Cikgu - cikgu Bahasa Melayu jangan marah aku, please! Kadang - kadang aku confuse dengan penggunaan imbuhan. Maklumlah doploh tahun duduk kat Old Trafford aku sampai lupa nak guna bahasa Melayu. Hahahahamuntahmuntahmuntah!

Oh entri ni saja nak update perkembangan aku memakan (Again!) VCO. Manalah tau boleh dijadikan panduan dan pedoman manusia - manusia lain yang nak try VCO Catalyst ni.

Okay, aku dah 2 hari guna VCO softgel ni, kira dah 4 biji dah selamat masuk dalam usus aku. So, aku punya testimoni untuk kondisi muka aku (Kat sini aku emphasize kat area muka lah eh sebab fokus utama aku makan pun sebab nak elokkan muka) setelah dua hari memakan VCO softgel adalah seperti berikut :
  • Kulit aku jadi licin - Licin maknanya kulit mati tanggal, takde mengelupas (Sebab malam aku tidur dalam aircond, jadi kulit aku senang mengelupas) Nak make up pun senang. Sebelum ni aku kalau nak make up memang boleh keluar ayat - ayat tak bagus dari mulut aku sebab stress sangat nak tutup kulit yang mengelupas. Cis!
  • Parut jerawat aku warnanya jadi pudar. Ke mata aku yang tak berapa nak betul nampak dia macam pudar?Tapi warna hitam dia dah memudar. Sebab malam sebelum tidur aku sapu sikit softgel ni kat parut - parut jerawat aku. Nampak macam mendatangkan hasil. Alhamdulillah.
  • Aku rasa muka aku jadi cerah sikit. Ke aku yang perasan sorang - sorang?
Aku taknak terlalu cepat bergembira, karang manalah tau apa yang jadi di kemudian hari. So nanti aku review lagi apa jadi dari semasa ke semasa heh. Korang tunggulah. Kalau taknak tunggu pun buat - buatlah macam tertunggu - tunggu. Heh?Haha.
Dah.Babai!

10 comments :

cik aletheea : said...

WAH!!!!
baru 2 hari dah nampak kesan....
WAh!!!
(saye nunggu update cik puan bunga ye ;p)

Cik Puan Bunga said...

@cik aletheea :Terima kasih. menunggu dengan sabar ye! wehehehe!

Nini Hartini said...

Memakan?

rasa2 xde mslh dgn perkataan tu sis...

hopefully produk ni akan memberikan kesan TERBAEK.

Fihan said...

Ahaha hover tau kakkk baru 2 hari da wat reviewww. Chetttt! Jgn lupa review sebulan nanti. nak gak tau hasil. untung2 akak jadik dealer ke mana tauu kann? ;)

nur easy said...

tunggu jugak lah..;)

Cik Puan Bunga said...

@Nini HartiniInsyaallah! :D Biasalah, muka pecah rumah memang selalu kena cari produk yang sesuai. Letih. Huhu!

Cik Puan Bunga said...

@FihanDealer mungkin tak kot, akak ni jenis kesian kat org, silap2 aku bagi free semua orang! huahuahua!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyTerima kasih! :D

Lin Azlina said...

betul tu...2 hari dh nmpk kesan bab pudar jerawat tu..pastunya jerawat dah tak tumbuh!

Cik Puan Bunga said...

@Lin AzlinaKan?Alhamdulillah! :D