Wednesday, June 15, 2011

Barang Yang Lama Jangan Di Kenang

Kalau di kenang merosak badan. Cewahh! Eh, ye ke? Betul ke sambungan dia tu? Aku main sental aje tu. Bukan fikir pun betul ke tak. Kehkeh. Aku macam dah lama gila tak ambik gambar yang cantik - cantik. Balik - balik ambik gambar sendiri. Muka pun dah kurang ah interframe kat gambar - gambar yang aku ambik, sebab aku jek ambik gambar orang gambar aku entah bila pulak diorang nak ambik. Agak terasa dipinggirkan disini. Kecewa.

Dah hampir 3 tahun aku beli DSLR aku yang pertama. Eh bukan aku beli, suami aku belikan. Lense sempat upgrade dua kali je. First time beli yang macro, second time beli yang up sikit. Siap dengan flash. Takmoh ah cerita pasal lense + flash ni nanti aku terkenang - kenang benda yang aku tak patut kenang. So, diam ajelah. *Mata pandang ke atas, tangan masuk dalam mulut

Beg DSLR aku dah jahanam. Zip dah rosak, dua - dua zip macam dah sepakat membawa berkat pulak nak rosak sama - sama. So aku ingat nak beli beg baru. Beli yang murah - murah ajelah kot. Yang mahal - mahal rasa macam tak sanggup pulak. Baik aku beli Pampers Adam.


Amek desin yang ke dua. Macam semenggah sikit, ye tak? Yang first tu macam ala ala cap ayam sikit. Kehkeh. Ada hati nak demand benda murah.

Aku shooping kat Mudah.my je.

Dah.Babai!

7 comments :

Asyraf Arif said...

lama dah tak bergambar dengan miss. HAHA

Cik Puan Bunga said...

@Asyraf ArifWohoiii perli ke hapeee?hahahaha!

Rai said...

oh lens makro..sangat mengidamkan.. tapi kurang kemampuan..haihss..

KatekateKite said...

yang second tu mcm akak kite punye bag camera! =D

kite xde pon, x mampu =p

KatekateKite said...

yang second tu mcm akak kite punye bag camera! =D

kite xde pon, x mampu =p

Cik Puan Bunga said...

@Rai Takpe. sikit2 lama - lama jadi bukit! :D

Cik Puan Bunga said...

@KatekateKitetakpe! nanti brg hantaran mintak suami belikan eh eh eh?ok tak idea?kihkih!