Saturday, June 25, 2011

Dari Hong Kong. Peh! Nak Pergi Hong Kong, Please!

Hari Sabtu dan super teruja bila Pakcik Posmen datang dan seperti biasa membawa kegembiraan dalam sebuah bungkusan. Yeehahaha! Kalau sebelum ni bau kebahagiaan yang datang adalah dari Jepun, kali ni dari Hong Kong pula. Wajiblah teruja!

Ingat lagi tak aku join GA ini? Well, terpilih pulak dalam kumpulan manusia bertuah maka merasa jugak ole ole dari Hong Kong. Thanks Hani. Lain kali pergi Hong Kong bawaklah I sekali! Kehkeh!

Fridge Magnet + Keychain
Comel!
'B' tuh stand for Bunga heh? Weee! Comel!
First time menang GA kan, jadi dia super teruja sikit. Alhamdulillah. Kena bersyukur. Jangan jadi manusia yang kufur nikmat. Amin amin!

Dah.Babai!

4 comments :

nur easy said...

adam mesti suka dpt g disneyland HK tu.. mamanya apatah lg ya..;) tahniah2 menang GA

Cik Puan Bunga said...

@nur easyTerima kasih! :D

~H @ N i ~ said...

Alhamdulillah sampai jugak ole2 yg xseberapa ituh.. Nway B tu mmg specel i bg unuk ucik pun BUNGA :),nni i pg melancong i bt GA lg yek..ehee..


Nway thanks buat speial n3 utk ni :)

Cik Puan Bunga said...

@~H @ N i ~hani nanti buat GA lagi eh! hehe!