Tuesday, June 7, 2011

Ini Gula Kapas Saya Give Away!

Hai! Lama aku tak update blog. Update - update jek terus nak join GA!Ini kali kedua aku join Giveaway setelah kali pertama join telah tumpas dan tidak mendapat hadiah saguhati sekalipun. Dah takde rezeki nak buat cemana kan, takkan aku nak nangis guling - guling, korang ingat ada ke orang nak simpati kalau aku buat perangai macam tu. Kena lempang, mungkin.

Nahhhh sekarang aku nak join sekali lagi tanpa ada perasaan ingin mengaku kalah! Bersemangat waja betul aku! Syarat - syaratnya senang nak mati. Err bukan senang kau nak mati, tapi senang gila tak payah nak susah - susah nak kena karang entry yang penjang berjela - jela.

Pening kepala aku nak fikir benda warna merah apa yang aku ada. Kalau benda - benda warna pink tu korang jangan cakaplah. Banyak gilos benda warna pink yang aku ada. Fikir punya fikir, ahahhhhh! Aku ada satu benda comel warna merah yang bakal dipertaruhkan! Yiehahahahaha!

Aku ada satu benda nieee je warna merah. Fuh fuh! Mintak - mintak ada rezeki!
p/s : Adik gula kapas yang comel, kalau akak menang, akak belanja awak cekodok! (Rasuahhh beb, rasuah!)

Dah.Babai!

2 comments :

gulakapasaya said...

wah!akak comey join le giveaway!!!oyoyyo! maceh! selamat menunggu..hihihi =)

Cik Puan Bunga said...

@gulakapasayaSama - sama! :D
Fuh fuh mintak2 menang! :D