Thursday, June 30, 2011

Testing Testing 1,2,3!

Alhamdulillah. Bangun pagi dah rasa sihat sikit. dah takde rasa gatal walaupun kulit macam biasa masih berbintik and merah - merah bekas gegata semalam masih ada lagi. Takpelah tabahkan hati. Ujian ni kena redha dan ikhlas. Cehceh. Oh dan bila aku bangun pagi tadi aku rasa macam dapat kebolehan baru untuk mendoodle.

Super comel eh? Super Junior pun tak comel macam ni! Wakakaka!
Walaupun rambut dia kejung macam tak bershampoo tapi still nampak comel. Hahahaha perasan gila ayat aku!

Dah.KBhai!

2 comments :

Amar Amirah said...

Salam Kak Bunga!
Serious ke nak doodle ready made tu?;)

Cik Puan Bunga said...

@Amar AmirahNak nak nak nak!