Saturday, June 25, 2011

Wishlist. Sambil Tunggu Kalau - Kalau Ada Shooting Star.

Di kala ini. Di saat poket terbarai ini, aku sangat mengharapkan benda - benda ini :

[1] Handphone baru. Handphone lama ada lagi, boleh pakai lagi. Tapi dah calar - balar kena lambung - lambung dengan Adam. Nak cas pun masalah. Kena tekan kuat - kuat sebab dah masuk air liur Adam.

[2] Handbag baru. Handbag lama ada lagi, boleh pakai lagi, Tapi dah tak sesuai dengan status aku sebagai seorang emak. Kalau dapat yang hobo ke sedap jugak. Aku kalau dapat beli Coach sebijik sumpah aku tak beli handbag baru setahun. Mintak - mintaklah suami baca entry ni. Amin.

[3] Wiper kereta. Yang ni betul - betul penting. Yang lama dah tak bersih kalau time hujan. Gila aku tak nampak satu hapepun karang.

[4] Sofa baru. Sofa lama ada lagi, boleh pakai lagi. Tapi jadi rumah habuk. Lepas tu benang dia banyak yang tercabut lepas tu dia oversize. Ruang tamu jadi kecik. Kalau dapat sofa yang kecik comel pun syukur dah. Yang murah - murah pun takpe. Aku tak demand sangat.

Sekian saja setakat ni. So far earning Nuffnang aku cukup buat cover wiper baru jek. Camno? Huhuhu. Nuffnang bagilah saya BE manyak - manyakkkkk! Amin!

Dah.Babai!

4 comments :

Asyraf Arif said...

wishlist 1 & 2 tuh kongsi dengan I boleh ? yang 3 & 4 tak berapa penting. HAHAHAHAHAHA

Cik Puan Bunga said...

@Asyraf ArifHandbag nak jugak? Cis!

cik nur said...

hurm tak per nnt ada la rezeki tuh eh :)

Cik Puan Bunga said...

@cik nurAmin! :]