Sunday, July 24, 2011

And The Winner Is!

Alhamdulillah. Dah ada pemenang pun untuk give away kedua nih. Cadangnya nak suruh Adam yang draw lot since give away kali nih sempena birthday dia, tapi dia dah tidur pulak. So suruh suami ajelah yang draw lot. Kira aci yeh? Kehkeh.

Kesian kena kacau, dia tengah syok – syok tengok movie Jonah Hex. Alahhh kacau kejap je sayang. Pemilihan pemenang dijalankan mengikut cara yang paling old school dalam dunia. Tulis nama bloggers atas kertas cantik – cantik, lepas tu kambur – kamburkan dia, lepas tu kambur – kamburkan lagi dan lagi, lepas tu cabut satu nama sebagai pemenang bertuah. Senang. Jangan risau, takde penipuan berlaku sepanjang upacara memilih pemenang diadakan.

Tulia dulu nama siap - siap. Memula tulisan cantik, lelama jadi serebeh! Haha!
Ecehcehceh sedap tengok TV ehhhh!
Aku letak nama tu tepi dia, dia buat muka sardin je. Lepas aku dah berguling - guling baru dia layan aku. Ceh!
Dan pemenangnya adalahhhh (Bunyi drum sikit pleaseeeee!)
Taraaaaaaaaa! Tahniah dear! Semoga selalu – selalulah datang .geek in the pink .ya! Jangan serik join lagi next time!

NO23, KG OLAK BATU MUKIM7 86400 PARIT RAJA, BATU PAHAT, JOHOR.
e-mail - zymie-91@yahoo.com
Kepada yang kurang nak ada ong kali ni, korang janganlah hampake berdukacita ke hape kan, next time aku buat give away lagi, korang joinlah lagi ye ye ye! :D

Eh sayang koranglah! Tanpa korang, sapalah aku dan blog picisan aku ni! Meh peluk ramai – ramai meh!

p/s : COMEK sila bagi nama penuh ye! Nak by hand pun boleh, dekat gila - gila tuuuu! Hahaha!

18 comments :

abazilah said...

tahniah winner .


tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

nanakimie said...

adeh, org btu phat jgk yg bertuah neh..hehe...congrats!:)

Cik Puan Bunga said...

@nanakimieHehehe. kebetulan! :D jangan serik ya join lagi next time! :D

Cik Puan Bunga said...

@abazilahok! :D

bella bellitos said...

tahiah. melepas la nak merasa pakai jam baru p kuliah

Innanie | Ariffin said...

Comek dapat Bunga.. eh salah Comek dapat hadiah dari Puan Bunga. Tahniah!!! PCB.. miss u taw~ tak hilang lagi ubat guna2 awak tu

SyUhAdA said...

thniah ye,comek..

zella y said...

tahniah kpd pemenang....

hurm...next time nk joint lg.... ;)

Rai said...

thaniah winner..

dem! aku mmg tak pernah bertuah.. hahaha...

Cik Puan Bunga said...

@bella bellitosnext round join lagi ye! :D

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | Ariffinjom ah dating cik lawyer!

Cik Puan Bunga said...

@SyUhAdA :D

Cik Puan Bunga said...

@zella yjoin ye jangan serik! :D

Cik Puan Bunga said...

@RaiRileks la rai.. next round ada lagi! :D

mamashikin said...

uwaaaa..tak bertuah...aduss
congrat comek..hehhe

Cik Puan Bunga said...

@mamashikinHehehe next time cuba lagi mama shikin! :D

Comek said...

Waaa actualy taktau pun menang. haha. TQ Cik Puan Bunga dan semua yang say congrates tu.

No23, Kg Olak Batu, Mukim 7 86400, Parit Raja, Batu Pahat Johor. :)

Cik Puan Bunga said...

@Comekcongrats ah comek oi! :D