Friday, July 1, 2011

Antara Poyo Dengan Degil, There's A Very Thin Line.

Aku tau kot doodle aku memang macam haram bentuk dia kalau nak dibandingkan dengan pendoodle lain. Tapi aku degil jugak nak upload. Motivasi tinggi aku nih.
Kalau remaja - remaja lain yang sibuk mendoodle ke, atau remaja awal 20-an ke yang busy nak buat - buat doodle ni semua takpe lagi kot. Nampak macam comel je tabiat tu kan? Tapi kalau dah umur 27tahun still menggeletik nak mendoodle, apa kau nak panggil tu?
Kalau comel tak pelah jugak. Ini? Hadoiii!

Eh tapi puas hati sangat - sangat weh! Haha!

Dah. KBhai!

8 comments :

suezen said...

aku x tau ape tuh doodle, nk google sat...~_~

Cik Puan Bunga said...

@suezenSilakan silakan! Huhuhu!

cik aletheea : said...

doodle yang nie ..cute gile.. malu-malu lagik... hehehehe

Cik Puan Bunga said...

@cik aletheea :walahaiiii terima kasihlahhhhh! :D bangga!

Ain Zulaikha said...

Ya Allah.. comel lah! :)

Naddy said...

excuse me..28 tahun okay! sekian!

Cik Puan Bunga said...

@Ain ZulaikhaTime kasih Ain Zulaikha! :D

Cik Puan Bunga said...

@NaddyEh hello saya berusia 28 pada oktober ini yah! hahaha tuaaa tuaaa!