Thursday, July 7, 2011

Bila Hati Tengah Panas Tengoklah Wajah - Wajah Yang Menyejukkan

Phewww stop sekejap dari entri - entri panas. Selalu sangat tulis entri macam tu karang orang kata aku kaki gaduh pulak. *Mata ke atas tangan di bahu* Aku ni mana pandai gaduh - gaduh. Cakap pun lemah - lembut je *Muntah*.

Alhamdulillah, walaupun pagi tadi dikejutkan dengan berita yang sentap sedunia, tapi hari yang selebihnya Allah permudahkan urusan aku. Meeting panel tadi semua okay - okay aja, program English pun aku handle dengan bestnya, mengajar kelas last pun syok je sebab students dengar kata, buat latihan elok - elok and masa aku ajar Drama tadi semua fokus and senang faham. Alhamdulillahlah sangat. Happy aku.

Balik rumah pulak Adam sambut dengan hobi baru dia iaitu sengih - sengih macam kerang busuk nak tunjuk gigi dia yang enam batang besar godang tuh! Hehehe!

Olohlohloh comelnya anak mama!
Mana belajar nih sayang?
Ololololololo!
Ngeeeeeeeeeeee!~
Oloh geramnya mama! Macam nak gigit - gigit!
Hilang semua rasa yang tak best dalam hati ni bila tengok wajah - wajah yang buat kita bahagia. Amin.

Dah.Kbhai!

16 comments :

CikHanis said...

hish!comelnye adam.nt k.nana kawen mesti adam ada kan :)

Rozana Mohd Zin said...

adam sangat - sangat comel! =)

tengkujuh said...

Sumpah adam comel. Adam picas saved...

Cik Aqila said...

comel gile adam!

Cik Puan Bunga said...

@CikHanisada. haha sila jagakan dia please sementara akak makan! haha!

Cik Puan Bunga said...

@Rozana Mohd Zinterima kasih! :D

Cik Puan Bunga said...

@tengkujuhhahaha. thanks! :D

Cik Puan Bunga said...

@Cik Aqilamacam mama dia kan? hihi!

CikHanis said...

hehe.boleh join jd pengapit sekali :)

Mrs. Adnan said...

comel+cheeky je..anak memang penyejuk jiwa bagi ibu-ibu mcm kita kan?

Miss Tasantek said...

adam memang superb ar comel.
gigi die tu memang berpotensi ar macam kau..

cik nur said...

comel nyer alahai adam hurm geram jer tgk gambar dia nie heheh

Cik Puan Bunga said...

@CikHanisooo hanis jadi pengapit eh? kehkeh takleh la nak jaga adam. haha!

Cik Puan Bunga said...

@Mrs. Adnanbetul. setuju 400%. hilang marah! :D

Cik Puan Bunga said...

@Miss Tasantekahahahaha cukup zat, gigi jadi godang! kehkeh!

Cik Puan Bunga said...

@cik nurahahahaha dia memang suka buat muka macam ni. budget comel. kihkih!