Monday, July 25, 2011

Contest Blog Aku Kena Gigit By Coklateyes

Bismillahirahmanirrahim. Fuh fuh! Mintak - mintak ada rezeki lah kali ni. Dahlah hadiah - hadiah dia mak aihhhhh meroyan sekejap tengok hadiah - hadiah dia!


Saya suka geget blog hanya dari mata kerana blog beliau comel gila, warna - warna yang digunakan sangat menikam kalbu, blognya ringan dan yang paling terpenting sedunia isu - isu yang dikupas sungguh menarik dan dekattttt dihati readers. Ownernya juga bijak bestari seperti sang kancil serta comel macam biskut cokelat terasa nak gigit pula owner blognya!
Tujuan : Merapatkan lagi ukhuwah sesama blogger serta menjana minda kreatif para blogger. Disamping tu, sebagai penghargaan kepada semua followers dan readers. 

Terjah blog beliau di sini : TERJAH

Caranya: AS SIMPLE AS ABC
1. Follow my blog & Like my fanpage
2. Komen sekurang-kurangnya 3 entry daripada blog aku (lebih lagi bagus!)
3. Buat satu entry bertajuk "Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes"
4. Letak banner kat atas tu dalam entry & korang lengkapkan slogan
"Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana......." (tak lebih 50 patah perkataan)
5. Kemudian link kan ke blog aku & Tag 3 orang kawan yang lain (make sure dorang tahu)
6. Tinggalkan link korang di entry aku ni.
7. Dateline : 15 Ogos 2011, 11.59pm

(Copy bulat - bulat. Malas nak salin! Huhu) 

Nak tag :

Fuh fuh! Mintak - mintak ada rejeki!

Dah.KBhai!

8 comments :

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Cik Puan Bunga said...

@abazilahInsyaallah. Gud luck! :D

Nini Hartini said...

good luck kak.. wah-wah.. thanks tag tini. kena baca blog dia dululah b4 join... kang x paham ape2 pulak. huhu...

Rai said...

hokeh..esok aku buat entry.. ni nak balik rumah dah.. hahaha.. (ai blogging kat opis je..

caucincau~

Innanie | Ariffin said...

Cik Puan Bunga, thank you for joining my 1st contest! kalau awak meroyan tgk hadiah tu, sy meroyan tgk blog awak! muah2 kat blog comel awak lah!

sy doakan awak menang ye! insya-allah.

ehem2 berani ke nak gigit owner blog coklateyes?

p/s: saya tak de ke mahkamah BP. pelanduk dua serupa agaknya. ataupun aura sy jd lawyer smpai sana!

Cik Puan Bunga said...

@Nini HartiniTini kan suka join GA. Hadiah dia super best! hihihi!

Cik Puan Bunga said...

@RaiOkeh rai! thanks! :D

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinTakde eh?huhu! maluuuuu! mintak2lah ada rezeki! aminnnn! ala setakat gigit awak kacang saja! hahaha!