Sunday, July 24, 2011

Misi Mencari Pemenang

Giveaway yang simple gila dah habis dah. Sekarang ni tinggal lagi nak cari pemenang untuk giveaway kali ni. Alhamdulillah sambutan menggalakkan jugak. Tak kurang jugak yang cuba melobi di facebook supaya jam tu terus je dapat kat dia. Heheheee. Pandai betul korang ye!
Terharu betul dengan sambutan korang. Rupa - rupanya banyak jugak bloggers dari Batu Pahat ye? Best best! Boleh buat gathering nih. Korang berminat tak?

Insyaallah kalau takde aral, hari ni jugak aku umumkan siapa pemenang untuk giveaway kali ni okay. Tungguuuuuuuuuuuuuu!

 Siapalah yang bakal dapat kau ni wahai Casio Retro Gold Digital Watch! Chewahh!

Dah.KBhai!

15 comments :

Naddy said...

aku aku aku! hahahhahaha

prinCess.prinCess said...

saya la kak pemenangnya..

sebab semalam besday saya..

okeh, xde kaitan..hahhaha...

Cik Puan Bunga said...

@Naddyahahaha sengal! :D

Cik Puan Bunga said...

@prinCess.prinCesshappy birthdayyyyy! :D

nanakimie said...

bertuahnya sapa yg dpt tu..huhu...gudluck semua!:)

missteeha the babling girl said...

fuh3 ... harap2 dapattlah .... haha!

bella bellitos said...

nak bodek akak jugak tp taktau nak mengayat cane. kihkih.


peluk cium adam utk sy ye kak.

eh, akak memangg comell (: (ayat bodek paling tulus mulus)

Innanie | Ariffin said...

buat gathering jangan lupa kita... kluang-bp je kan!

♥ Cahaya Pelangie ♥ said...

yok buat gathering! BBQ! akak buat. heee~ saya ae menang? dapat double! wahhh~~

haha. bg alamat pun tak, ada hati nak menang!* ==''

Cik Puan Bunga said...

@nanakimieHehehe. :)

Cik Puan Bunga said...

@missteeha the babling girlamin! :D

Cik Puan Bunga said...

@bella bellitosbaikkkk! :D nanti akak peluk dia! thanks cakap akak comel! :D hihi!

Cik Puan Bunga said...

@bella bellitosbaikkkk! :D nanti akak peluk dia! thanks cakap akak comel! :D hihi!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | Ariffineh! jomjomjom! :D

Cik Puan Bunga said...

@♥ Cahaya Pelangie ♥ehh jomlahhh! msg akak pleaseee! number hp yg awak bagi hilanglahhhh! jomlah datinggggg!