Wednesday, July 20, 2011

Sedikit Penat. Penuh Beremosi.

Aku penat sangat minggu ni. Esok hari sukan. Jadi macam biasa, tugas aku setiap tahun, adalah handle perbarisan. Handle perbarisan sorang - sorang. Super penat. Emosi yang dah kat pucuk - pucuk je. Aku kena fikirkan tema yang paling kreatif sekali untuk perbarisan tahun ni, dan dan dan dengan budget yang ciput kot nak banding dengan pasukan - pasukan yang lain. Kat situ dah tambah stress dah.

Alhamdulillah, tadi siap jugak apa yang aku rancang. Tema pasukan kami errr errr segan nak cakap. Tengok ajelah esok. Haha!

Students aku yang comel dan baik hati, yang dah tolong aku bersusah - payah, teacher sayangggggg korang sangat - sangat!

Dah. Penat.KBhai!

4 comments :

Cik Aish said...

ooo cikgu ye..hehe..kiutnya

Rai said...

seronok jadi cikgu bila sampai part2 macam ni kan..hihihi..tapi aku tak pandai ngajar..takut lebam anak orang kena sepuk ngan aku.. wakaka..

Cik Puan Bunga said...

@Cik Aishhahahahaha a'ah.. cekguuu! :D

Cik Puan Bunga said...

@Raiaku dah berapa banyak anak aku lebamkan! huahuahuahua!