Thursday, July 7, 2011

Suraya Sulatin, Dendam Yang Terindah, Dunia Yang Penuh Ranjau

Sesaja gatal tengok keywords yang orang type lalu menterjebakkan korang ke blog aku nih, sekali tengok punya tengok berdekah jugak keywords yang korang bubuh eh. Sesedap rasa jelah pulak.

# Suraya Sulatin

Tak sangka ada jugak yang type keyword kekasih gelap aku ni. Memang patutlah korang terjerumus kat blog ni sebab pompuan sepsi mata sepet ni skandal aku. Hahahaharunsalimbachik!

# Dendam Yang Terindah

Hoi hoi ingat blog aku novel cinta online bersiri ke hape? Kehkehkeh!

# Dunia Penuh Ranjau

Ahhh korang ni kuat berdrama lah!

Terima kasih readers Geek In The Pink. Dirimu begitu berharga. Haters dengan stalkers pun aku sayang jugak. Haha!

Dah.KBhai!

2 comments :

Chooyaya! said...

hahahhaha. sapa la yang dok google kaksu eh? ini sengat mengkelakarnyer pun. athoi !

Cik Puan Bunga said...

@Chooyaya!Haaaaa ni mesti manusia yang jeles kita skandal ni kak suuu! hahahaha!