Sunday, July 3, 2011

Transformers: Dark Of The Moon -- Tak Sabar Dong!

Masa Transformers 1 dengan Revenge Of The Fallen keluar dulu, aku memang rasa macam sakai habis tiap kali nak pergi tengok movie, antara tiket sold out ataupun dapat tiket tapi duduk kat barisan paling depan sampai kau rasa kepala kau macam nak tercabut tengkuk sebab syok sangat mendongak. Perasaan pada ketika itu memang agak palat.

So bila Dark Of The Moon released jek masa 29hb Jun hari tu cecepat aku membuat perancangan demi masa depan dengan suami bagi mengelakkan berlakunya kejadian tidak diingini ketika ingin menonton, so kitorang pun pergi beli advance tiket cepat – cepat and dapat pilih seat yang super comfy. Ah puas hati aku. Tak payah pening kepala nak fikir nak duduk manalah apa semua. Pening! Pening!

Nak tengok dengan aman dan gembira bersama bala tentera yang gagah perkasa. Bersiap sedia wahai Embun dan Meme, esok kita ada date besar - besaran! Yeah! release Tension!Walaupun ada some of my colleagues yang buat review kata KDark Of The Moon tak best, tak mantop macam yang the previous two, tapi aku tak kisah asalkan dapat tengok muka Shia yang kacak bergaya. Kahkah. Errr dengan masih berangan supaya suatu hari nanti Farrel sebenarnya adalah salah satu daripada autobots penyelamat bumi. Adoihhh harapan memang tak boleh blah!

Kacak dalam apa jua keadaan.
p/s : Errr Adam duduk elok - elok dengan nenek yeee. Jangan nakal - nakal yeeeee!

Dah. Kbhai!

2 comments :

Amar Amirah said...

Hehe, akak pun minat shia jugak ke. tak boleh tak boleh dia saya punya. haha.

kak bunga, saya ada hantar email tentang dollydle itu hari ;)

Cik Puan Bunga said...

@Amar AmirahWaaaarghhhh tak boleh tak boleh! Sharing is caring amar! hahahaha! jom share shia sesama! hehehe! eh akak dah reply ye! :D