Friday, August 5, 2011

Adam Kuat Menyengih!

Siapa nak tengok Adam punya sengih secara life angkat tangan! Hehe!



Tolonglah abaikan suara Mak Nyah itu. Haishh!
Dah.KBhai!

18 comments :

Cik Eliza said...

comel tergila - gilaaaaaa !!

na cubit2 je raseee!

hisshhh!

sukasuki said...

haha.comel giler..spoting lak tu..suara mama adam pon seksi. hahaha..mana ada nyah nyer..dia sebut ahhhhh tu maksud nya apa?

Cik Puan Bunga said...

@Cik ElizaCUBIT LAAAA! Haha! :D

Cik Puan Bunga said...

@sukasukiKehkeh! Dia nampak papa dia lalu kat tepi tu yang sibuk nak panggil papa dia! ahaha!

cik aletheea : said...

sebijik sejemput muka abah die...

Innanie | Ariffin said...

cuba tengok CPB pulak yang sengeh... alo comelnye..... =)

bella bellitos said...

wah wah wah so cute. gigi adam limited edition

nur easy said...

pandai sengih dia ya..;)

D'ya Marshmello said...

wee~ comel la budak ni, dah macam adik D'ya dah, alololoh busyukkkkk !

jom singgah baca entri ;)

http://miss-dya.blogspot.com/2011/08/penting-ke-paras-rupa-seseorang.html

Cik Puan Bunga said...

@cik aletheea :Alaaaaa.. mak dia tak dapat share keee.. allllaaaa!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | Ariffinkalau i yg sengehhh kompom muntah semua org! haha!

Cik Puan Bunga said...

@bella bellitoskehkeh!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyHuuuu merajuk pun kuat! haha!

Cik Puan Bunga said...

@D'ya MarshmelloHeheheh comel kan? :D

Thanks dya! :D

cik nur said...

comel as usual meh nak cubit pipi tuh geram dah nie hehe

Cik Puan Bunga said...

@cik nurHehehehe cobittt cobittt! :D

Nini Hartini said...

comel gile kak. hehehe... bijak betul. nak dengar arahan pulak tu. mmg muka papa lah adam ni.

Cik Puan Bunga said...

@Nini HartiniHeheh time dia baik mmg dgr arahan betul! kalau time dia.... haihhhh! haaa muka papa ke? adoiyaiiiii!