Adam Suka Bola Dan Lari - Lari! Penatlah Mama Kejar!

Aku tak tau mana dia dapat kesukaan dan kegembiraan bermain bola dan lari - lari. Bapak dia confirm tak suka main bola. Mak dia pulak lebih rela masuk dalam lubang semut daripada main lari - lari. Tapi Adam sangat mencintai kedua - duanya. Haishhh.

Pantang dilepaskan tempat lapang, maka kesegenap pelusuk alam Adam menjelajah. Aku suka bawa Adam pergi Dataran Yong Peng. Tempatnya super luas, Adam boleh golek - golek dengan gembira. Tapi dah jadi satu kerja pulak aku nak kejar Adam sana - sini. Exercise wehhhh!

Pics ada beribu - ribu lemon. Malas nak type. Enjoyyyyyyy!












Adam sekarang bijak sangat. Mengada - ngada pun boleh harap jugak. Kuat merengek, kuat merajuk, kuat marah, kuat berdrama. Semuaaaaaaaaaaaaa pun macam aku! Ehehhhh! *Garu kepala tak gatal*

Adam handsome kan? Tunggu lagi 20 tahun nanti. Tengoklah emak bapak dia. Huahua!Mesti handsome. Insyaallah. Semoga jadi anak yang taat dan beriman.

Dah.KBhai.

image

12 comments

Etong said...

adam sangat comelll! hihi okay lah tu, sdh besar, jd pemain harimau malaya :)

sukasuki said...

hahaha.muat ke kak nak masuk dalam lubang semut tu? tett!!! puas dpt tengok gambar adam.hehe.hamikkau.sekali kak upload.sy suka gmbar num 9. yeah! adam dan bola ben10 nye. =)

nur easy said...

luas dataran, sesuai utk adam blari2..;) sayangnya kolamnya dah tercemar kn..

Innanie | Ariffin said...

meh sini adam. kita jaga. boleh kurus ni... =)

*ehem2 bila adam nak ada adik ni? dah molek sangat jadi abang tu.

kehkehkeh... maaf soalan tak berapa peribadi. jgn mara. nanti kena jual!

Cik Puan Bunga said...

@EtongTaknaklah jadi pemain bola, nanti curang! Hahahahaha!

Cik Puan Bunga said...

@sukasukiHahahahah siot! :D Hopefully pics ni dapat melepas rindu awak pada Adam. Kehkeh!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyBetul betul. Kolam dah usang dah. Berhantu ke hape.. huhu!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinEhem, adik ye? *sambil garu2 kepala* errr nanti lagi 2-3 tahun boleh? ngehngehngeh!

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

pling suke pic kedua dr last..huhu

dd.hasnidar said...

comelnya adammm xaharis.eh,suka betul sebut nama xaharis dia tu.hehe.

tapi kan..tapi kan..muka dia sebijik bapak dia yek.hehe..

Cik Puan Bunga said...

@.:Kiah-ohh-Kiah:.comel heh?kihkih!

Cik Puan Bunga said...

@dd.hasnidaralaaaaaaaa muka bapak ke??? alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!