Tuesday, August 2, 2011

Adam Suka Bola Dan Lari - Lari! Penatlah Mama Kejar!

Aku tak tau mana dia dapat kesukaan dan kegembiraan bermain bola dan lari - lari. Bapak dia confirm tak suka main bola. Mak dia pulak lebih rela masuk dalam lubang semut daripada main lari - lari. Tapi Adam sangat mencintai kedua - duanya. Haishhh.

Pantang dilepaskan tempat lapang, maka kesegenap pelusuk alam Adam menjelajah. Aku suka bawa Adam pergi Dataran Yong Peng. Tempatnya super luas, Adam boleh golek - golek dengan gembira. Tapi dah jadi satu kerja pulak aku nak kejar Adam sana - sini. Exercise wehhhh!

Pics ada beribu - ribu lemon. Malas nak type. Enjoyyyyyyy!












Adam sekarang bijak sangat. Mengada - ngada pun boleh harap jugak. Kuat merengek, kuat merajuk, kuat marah, kuat berdrama. Semuaaaaaaaaaaaaa pun macam aku! Ehehhhh! *Garu kepala tak gatal*

Adam handsome kan? Tunggu lagi 20 tahun nanti. Tengoklah emak bapak dia. Huahua!Mesti handsome. Insyaallah. Semoga jadi anak yang taat dan beriman.

Dah.KBhai.

12 comments :

Etong said...

adam sangat comelll! hihi okay lah tu, sdh besar, jd pemain harimau malaya :)

sukasuki said...

hahaha.muat ke kak nak masuk dalam lubang semut tu? tett!!! puas dpt tengok gambar adam.hehe.hamikkau.sekali kak upload.sy suka gmbar num 9. yeah! adam dan bola ben10 nye. =)

nur easy said...

luas dataran, sesuai utk adam blari2..;) sayangnya kolamnya dah tercemar kn..

Innanie | Ariffin said...

meh sini adam. kita jaga. boleh kurus ni... =)

*ehem2 bila adam nak ada adik ni? dah molek sangat jadi abang tu.

kehkehkeh... maaf soalan tak berapa peribadi. jgn mara. nanti kena jual!

Cik Puan Bunga said...

@EtongTaknaklah jadi pemain bola, nanti curang! Hahahahaha!

Cik Puan Bunga said...

@sukasukiHahahahah siot! :D Hopefully pics ni dapat melepas rindu awak pada Adam. Kehkeh!

Cik Puan Bunga said...

@nur easyBetul betul. Kolam dah usang dah. Berhantu ke hape.. huhu!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinEhem, adik ye? *sambil garu2 kepala* errr nanti lagi 2-3 tahun boleh? ngehngehngeh!

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

pling suke pic kedua dr last..huhu

dd.hasnidar said...

comelnya adammm xaharis.eh,suka betul sebut nama xaharis dia tu.hehe.

tapi kan..tapi kan..muka dia sebijik bapak dia yek.hehe..

Cik Puan Bunga said...

@.:Kiah-ohh-Kiah:.comel heh?kihkih!

Cik Puan Bunga said...

@dd.hasnidaralaaaaaaaa muka bapak ke??? alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!