Thursday, August 25, 2011

Awak Takdeeee Kita Adeeeeee!

Ada rasa macam nak penampar tuan blog tak? Jangan jangan jangan! Tapi bila asyik tengok header bertukar - tukar, tuan blog pun rasa macam nak tampar diri sendiri. Bilalah agaknya aku nak buat header yang ala - ala matang dan menggambarkan diri sendiri sudah tua eh matang dan nampak imej - imej pendidik gitu? Nampaknya buat masa sekarang, readers sekalian harus bertabah dengan perangai aku yang masih belum nak melupakan zaman kanak - kanak aku. Chill la, aku baru 28 tahun. Muda belia lagi. Kehkeh. Muntah muntah.

Nak nampak lagi childish, sempena hari raya yang bakal menjelma tak lama lagi, maka aku menghadiahi diri sendiri header perasan edisi raya feat. doodle free dari Mel Amalina. Thanks banyak - banyak Mellllllll! Nampak tak blog aku dah ada semangat berhari raya? Kehkeh.

Banyak lagi sebenarnya kerja nak buat tapi sempat lagi curi masa nak update blog. Adam pun dah tidur haaaa aman bahagia sikit. Takdelah asyik nak kejar - kejar dia keliling rumah. Aku nak cari ilham nak hias ruang tamu supaya ruang tamu aku boleh bergaya ala ala kondo mewah. Citarasa kena tinggi walau duduk kat kampung. Barulah update dengan perkembangan semasa namanya. Serabut jugak nak hias ruang tamu sebab tahun ni aku dah bakar sofa lama. Untuk sofa ruang tamu aku pakai sofa bed dengan Ottoman je. Jimat ruang! Tapi tulah masalah nak hias dia bagi nampak gah sikit tu yang aku dok terkeruk - keruk kepala dari tadi. Korang kalau ada idea kongsi dengan aku meh meh meh.

Ruang tamu aku pink! Yayyyy! Padan muka semua orang yang tak mencintai pink dalam rumah aku. Hahahaha aku dah tukar ruang tamu jadi pink pink pink sedunia! Weeehuuuuu! Terima kasih Abah tolong catkan!

Oh idea silalah datangggg!

p/s : Wohoiiiii Embun, tolonglah aku kemas rumah. Pemalas betul anak dara Pakcik Isnin yang sorang ni. Tau membuta je.

Dah.KBhai!

4 comments :

Honey Bee said...

wahhhh.......semangat nak raya neh! chantek terbaik!!!

Rai said...

yayyy..aku nak gi beraya rumah org pink!!

Cik Puan Bunga said...

@Honey BeeKehkeh! Mengalahkan bebudak! Huhu!

Cik Puan Bunga said...

@RaiRai aku menunggumu dengan penuh kasih sayang! :D