Tuesday, August 23, 2011

Hati - Hati Memilih Perkataan

Huwaaaarghhhh lamanya aku tak update blog? Sebenarnya banyak nak cerita, banyak nak kongsi banyak nak dicarutkan diluahkan tapi sebab banyak jugak benda yang jadi yang menuntut pengorbanan masa (cehwahh padahal bantai tidur manjang!) maka aktiviti mengupdate blog terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Tengoklah malam karang kalau aku rajin and Adam tidur awal, aku updatelah blog yang picisan neh. Bukan ada yang rindu pun kalau aku tak update blog. *Tangan ke bahu mata ke atas*

Lagipun sekarang ni bila blog dah dalam pemerhatian pihak berwajib ni,maka aku haruslah lebih peka dalam setiap entry yang aku buat. Apa guna buat entry yang menyentapkan orang lain, yang melukakan hati orang lain, yang mengaibkan orang lain. Aku rasa macam looser pulak bila pernah terjebak buat entry - entry yang macam tu. Serious menyesal. Lepas ni takkan ada lagi. Aku janji. Kalau ada lah katakan aku terrrrbuat entry macam tu, silalah keji aku secara berjemaah. Aku rela.

Sumpah aku rindu nak update.

Nanti - nanti ye.

Dah.KBhai!

2 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sama2 lah kita ingat mengingati dlm membuat entri yg sangat telur bahasanya.takmo lah menyakitkan hati rakan2 yg membaca kan

Cik Puan Bunga said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)Errrr kak telur ke telus?

Ehehehehe gurauuu gurauuuu! :D

Betul kak, sama - sama kita ingat mengingati! :D