Monday, August 8, 2011

Liyanaa Lunia Wehhh! Innanie Ariffin Sila Makan Hati Pelisssss!

Aku memang suka stalk blog perempuan comel yang blog dia comel jugak nih! Hari - hari rasanya aku klik blog dia berkali - kali. Suka baca previous entry dia la macam nak duduk exam. Kehkeh. Tak sangka dia sudi datang blog aku and follow blog yang entahapehape ni. Terharunya! Sobsob!

Follower number 811 - Liyanaa Lunia! Haaaaaa semputttttt!

p/s : Innanie Ariffin gurlfren awak kita kebas dulu! Hahahahaha!

6 comments :

Innanie | Ariffin said...

ooo amik liyana lunia ye?? kita amek adam irfan xaharis mau...

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinNgehngehh tamauu tamauuuu!

Liyana Lunia said...

amboi ni ada la ni nengumpat ngn innanie pasal i ni *pengsan*

Cik Puan Bunga said...

@Liyana LuniaBangun bangun! Takde ngumpat laaaa cuma berkongsi skandal saja. hihihi! Hye ynnnnnnn!

lassiegewdix said...

Cik liyana lunia tak follow belog lassie pom +.+

Cik Puan Bunga said...

@lassiegewdixOHEMMMJAYYYY! Hye Lassieeeeee! :D