Stalker Jangan Sentap Sangat Dong!

Phewwww panas betul hari ni. Tapi hopefully takde hati - hati yang panas lepas datang blog aku yeh. Aku taknak bertanggungjawab kalau ada yang kena serangan jantung ke hape kan. Nanti tanjat boboiiii!

Stalker ni kan suka sentap - sentap tau. Datang sini, baca at your own risk laaaa.. Kalau nak sentap - sentap, duduk rumah diam - diam.

Aku belum tahap nak panggil orang anjing ke apa kan. Tapi aku tahap manusia sedar diri, kalau dah memang aku lawa, of courselah kena budget lawa. *Kelip - kelipkan mata*

Tapi bila orang lain dah panggil kau anjing,apa kau nak buat? Doakan ajelah yang baik - baik.

(Errrr aku terpublish awal la pulak. Kecah sangat nak masuk kelas tadi. Kehkeh!)

p/s : Satu je aku nak tengok, berapa lama dia dengan boyfriend dia yang takde masa depan tu boleh bertahan. Sampai kawen ke atau putus di tengah jalan. Bagus sangat macam kau tau je kuasa Allah and apa perancangan Allah untuk kau di masa depan. 

Idiot!
 
p/s/s : Terima kasih kepada si pemberi maklumat. Appreciated though!

image