Friday, August 12, 2011

Terima Kasih Kawan - Kawan

Terima kasih semua. Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih. Allah saja yang dapat balas budi baik kalian semua. Mulai hari ini .geek in the pink. akan cerita yang best - bestttttt saja. Kalau ada entry touching - touching emo - emo pun insyaAllah akan di sampaikan dengan cara yang penuh hemah dan tatasusila. Taknak ada orang yang sentap, taknak ada yang terasa. Korang, kalau aku ada buat entry merapu lagi korang marah aku yeh?Yeh?

Terima kasih Puan Tasa, Aina Nini Hartini, Miera, Deep, Haza, Azie Azman, Kak Mimie Osman alaaaa semua - semualah yang dah banyak nasihatkan aku, tunjuk mana buruk baiknya dengan entry aku yang sebelum - sebelum ni.

Untuk update : aku dah cuba nak berbaik, nak clearkan keadaan, tapi aku buat semana yang aku terdaya sebab dia still kata aku yang salah, aku nak sakitkan hati dia and things. Aku malas nak berbahas lagi sebab semakin banyak aku cakap nanti semakin parah jadinya. Again, ayat cliche aku, Allah Maha Tahu. Insyaallah.

No more about her after this. Aku perlu fokus pada kebahagiaan aku sefamily.

Thanks Nini Hartini atas nasihat yang buat aku banyak berfikir. Thanks so much!

Dan dan dan terima kasih untuk Personal Lawyer aku kerana memberikan legal advise yang tip top! Janganlah sentap sayang! Hihihi!

Dah.KBhai!

10 comments :

Innanie | Ariffin said...

nama peguam takde... majuk lah.. nak sentap jugak lah dgn CPB,

kehkehkeh!

fa-rho-ha-alif-nun said...

Tak sempat nak komen dah setel dah. Hehe =)

nur easy said...

that's what friend are for.. b happy ;)

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinOlohlohloh meh sayang meh! Haha! :D

Cik Puan Bunga said...

@fa-rho-ha-alif-nunHahahahaha benda negatif tak payah biarkan berpanjangan! :D

Cik Puan Bunga said...

@nur easyInsyaallah! Thanks sangat2 Eize! :D

Nini Hartini said...

senyum...tak perlu kata apa ;p

hehe..sama-sama kasih kak...

cik nur said...

mcm nie kan bagus hehehe
may god bless u yaa sis :)

Cik Puan Bunga said...

@cik nurHehe thanks cik nur! :D

Cik Puan Bunga said...

@Nini Hartini :D