Thursday, September 15, 2011

.geek in the pink. Di Pulau Pinang. Terima Kasih Readers!

Tadi saja - saja gatal check formspring yang dah berzaman tak jenguk tuh. Tiba - tiba ada someone posted something yang buat aku rasa teruja feeling - feeling artis gitu! *Sepak muka aku laju - laju*

Buat awak terima kasih banyak - banyak sudi baca blog akak. Jauh tuuuu Penang! Kenapalah tak tegur kalau tak boleh paksa awak belanja pasemboq. Haha. Mungkin aura artis aku belum cukup kuat sampaikan reader tadi taknak tegur aku. Mungkin beliau berkata dalam hati "Daripada susah - susah tegur pompuan ni, baik aku cabut bulu kaki!" Hahahahaha.

Tapi dengan ini, sesungguhnya aku sungguh terasa appreciated!

Peluk awak dan abang handsome awak kalau awak ada.

Dah.KBhai!

8 comments :

afifahpah said...

hahahaa...feeling kan kak. hebat2..seantero malaysia kenal kak.

yayath said...

hehe:)wahhh...kalau yath terserempak dgn CPB, agak2nye perasan x ye..hihi

Cik Puan Bunga said...

@afifahpahElehhhhhhhh saja je perasan sorang2! kehkehkeh! kasihannn!

Cik Puan Bunga said...

@yayathHaaa kalau baling dengan selipar kompom perasan! huhuhuhu!

Asyraf Arif said...

wahh, fefeling retis taw cikgu aku sorang niee. HAHAHA

Cik Puan Bunga said...

@Asyraf ArifHaruslahhhhhh! Hahahahahaha!

Miss Tasantek said...

kau?? memang ramai peminat kau kt ofis aku ni..ada yang jadi silent reader kau je. tapi...bila ada gosip hot terus mesej aku . cish. ape kah.

Cik Puan Bunga said...

@Miss TasantekHahahahaha sila jadi jurucakap aku di ofis kau yeeee.. Kihkihkihkih!~