Tuesday, October 25, 2011

BB Cream Precious Mineral Etude House PEMENANG!

Assalamualaikum! Morning peeps! HAHA ngengada! Senarai nama boggers yang join giveaway aku ada kat sini. So aku numberedkan bloggers tu ikut urutan komen diorang kat entry itu. And menggunakan Random.org maka pemenangnya adalahhhhhhhhh :


Mari kita cekidaut siapakah bloggers yang mengkomen di bilangan yang ke sebelas ! YAYYYY!

So Azreen sayang cepat - cepat PM akak awak punya alamat yeeeeee! ^___^ Congrats Azreen! Yang lain cuba lagi next time ye! YAYAYYYYYYY!

Dah.Babai!

10 comments :

watyz said...

tahniah!!
x pasan pon ade wat GA. tu la tenet opis x ble guna...

Innanie | Ariffin said...

tak mo kawan!!!

p.s; tahniah pemenang. heheh

Cik Puan Bunga said...

@watyzAlaaaa ye ke? Takpe next time boleh join! :D

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinOloholoholoholohhhhhh! HUHUHUHU!

cik nur said...

tak sempat nak join sbb pagi td tgk ala dah tamat tempoh tak ada rezeki la tak apa tggu akak buat lain punya la eh :)

Cik Puan Bunga said...

@cik nurTakpe next time! :D

Yatie said...

congrat dear pemenang :)

Lovely Ayun said...

tahniah pda pemenang..

xde rezki ayun kali ni :)

Cik Puan Bunga said...

@YatieThank you! (Eh jawapkan bagi pihak pemenang!HAHA)

Cik Puan Bunga said...

@Lovely AyunAyun boleh try next time! :D