Monday, October 10, 2011

Celebrate Birthday Part.1 Dengan Perempuan Hot!

Sesekali bila perempuan hot call ajak keluar ni kan mulalah aku terasa kacak sekejap. Ehem. Nak advance celebration untuk birthday aku last weekend. Nak nak lagi bila ajak keluar time – time malam ewahh mulalah perasan artis nak pergi candle light dinner. Kebetulan pula malam tu aku free sangat – sangat. Suami izinkan aku keluar, Adam pula sangat behave tidur awal maka aku pun dengan senang hati pukul 8 malam dah siap – siap nak keluar. Tepat pukul 8. 15 malam perempuan hot datang ambil. Okay. Memang aku budget VVIP sangat – sangat ketika itu. Dinner invitation ni! HAHAHA!

Perempuan hot tanya nak makan apa and kat mana. Ikutkan perut aku yang macam perut setokin ni memang nak aje mintak makan – makan kat tempat yang super exclusive macam dinner kat hotel ke apa kan. Tapi memang aku ni dah semulajadi pemalu, sopan taknak menyusahkan orang, maka mintak makan seafood saja. Itupun lepas fikir berkali – kali. Makan seafood kan romantik. Tempat tujuan adalah Restoran De’ Mario Batu Pahat. Sambil – sambil dinner boleh feeling – feeling sikit duduk bawah pokok. HAHA.

Bila duduk berdepan dengan perempuan hot ni buat aku rasa kerdil sangat – sangat. Semua mata dok pandang. Tapi yang penting bukan pandang akulah kot sebab sebab sebab semua orang pun pandang perempuan hot duduk depan aku ni. Cis! Terasa betul. Sabar ajelah. Bila mata dah bertentang mata ni, lidah kelu untuk berkata – kata. Mula – mula aje malu – malu, lepas 5 minit semua cerita pun keluar. Cerita dari zaman kanak – kanak sampailah ke cerita dah besar – besar bagak macam ni. Perut aku saja yang potong stim sebab sekejap – sekejap bunyi krukkk krukkkk okay itu sangat mempotong stim.

Hampir setengah jam kemudian barulah menu – menu yang kami order sampai. Dari jauh lagi dah boleh hidu aroma siakap masak 3 rasa extra pedas yang sungguh menikam kalbu. Disertai dengan Tom Yam campur yang sedikit masin (Terbantut selera aku) dan juga Udang Goreng Tepung yang alahai ciput – ciputnyaaaaaaa. Tapi sebab perut aku dah melampau sangat laparnya semua – semua tu dicekik dengan riang gembiranya. Perempuan hot makan sikit je kot sebab karang kalau makan banyak cutting badan lari kan, aku pulak yang melantak berlebih – lebihan. Tak pandang kiri kanan. Fokus kepada makanan depan mata! HAHA!

Lepas dinner and camwhore sikit – sikit, perempuan hot ajak jalan – jalan pusing Bandar. Sebagai manusia kacak yang jarang mengecewakan orang lain, aku ikut sajalah kemana perempuan hot nak bawa aku. Sambil pusing – pusing nilah dia hulurkan birthday present kat aku. Okay terkedu sekejap sebab aku tak sangka akan dapat present ni. Benda ni memang aku suka sangat – sangat. Aku kan obsess dengan kecantikan kulit jadi bila someone hadiahkan aku benda yang berkaitan dengan kecantikan kulit ni aku jadi speechless pulak. Alahai. Alhamdulillah. Thanks perempuan hot. *Terharu*

Malam ini sopan aje dia pakai tudung. Macam nilah gf I. Pakai tudung! HAHA!
Nyumnyumnyumnyum!
Siakap ini super sedap!
Eleyleyleyley!
Ini ini ini best!Thanks babe!
Esoknya perempuan hot ajak lunch pula. Habis je jaga exam terus pergi lunch yang dah super lambat. Perempuan hot kata nak belanja aku banyak – banyak kali untuk redeem tahun – tahun sebelum ini mana yang dia missed for my birthday celebration. Alahai sweetnya! Terasa diriku begitu berharga! KEHKEH!

Lunch mengada – ngada nak makan Pizza. Maklumlah sejak – sejak berdiet ni tak pernah langsung jejak ke Pizza. Tahniah kepada diri sendiri. Tapi bila perempuan hot nak ajak lunch, merengek – rengek nak makan pizza. Siap order ice cream padahal tak pernah – pernah terliur nak makan ice cream sejak gigih berdiet. Alahhhh aku kan drama queen. Suka bermanja – manjaan. HAHA. Silalah meluat!

Bila perut dah kenyang, tuan punya perut gembira secara extra. Mengada – ngadalah!

Sengaja request nak icecream merapu. Tapi sebab dia sayang aku lebih maka layankan aje perangai annoying.
Olohlohloh comel nak mintak penyepak! HAHA!
Anyway thanks ya babe sebab susah – susah buat semua ini. Aku tau engkau nak ceriakan hati aku sebab last minute kawan – kawan terpaksa cancel kan my birthday celebration sebab last minute masing – masing sibuk ada hal kecemasan. Tak apa tak apa redha redha. And by the way apa yang engkau buat ni memang sangat – sangat menceriakan hati aku.

Thanks babe!

Belum apa – apa dah start rindu dia. Haishhhhh!

p/s : Naddy, Aloi, Andak sila cepat giliran engkau orang hiburkan hati aku. Cancel cancel, terusik sanubari aku tau!

Dah. Babai!

7 comments :

Naddy said...

woww dapnya makan..heheh pasni inn ble blnja aku lak..hehehe

wehee...jgn risau..aku akan blanja jugak...tgu masa je..hehehe yg lepas2 tu aku mmg bengang la kn terpaksa cancel..bkn sngaja =(


ape2 pn..hadiah aku t tak la mahal mcm inn..kerdil sgt..100x ganda murah dr inn punye..hehehe =p tapi iklas..hahahaa

Naddy said...

woww dapnya makan..heheh pasni inn ble blnja aku lak..hehehe

wehee...jgn risau..aku akan blanja jugak...tgu masa je..hehehe yg lepas2 tu aku mmg bengang la kn terpaksa cancel..bkn sngaja =(


ape2 pn..hadiah aku t tak la mahal mcm inn..kerdil sgt..100x ganda murah dr inn punye..hehehe =p tapi iklas..hahahaa

cik nur said...

kak mengancam sungguh ice cream tuh hehehe

watyz said...

hamboi... celebrate sakan no..

mana email nye???

Cik Puan Bunga said...

@NaddyWehhhhhh hahahahaha! Apedaaaa.. ikhlas tu yg menjadi penghargaan paling dramatik untuk aku! HUHU! Baliklah cepat2! :D

Cik Puan Bunga said...

@cik nurSedaaaappppp! HUHUHUHU!

Cik Puan Bunga said...

@watyzEhhhh alamak! HAHA! flowerbabebee@yahoo.com :D