Saturday, October 29, 2011

Giveaway Mega "Kalau Berani Mehlah Kritik!"


Assalamualaikum.

I'm planning of having a mega giveaway. Yang ohsem - ohsem gitu for all my blog readers. And prizesnya pun nak cari yang ohsem - ohsem jugak. Remember my previous entry masa tengah teruja dapat cek dari Nuffnang? So here I am, sharing it with you! ^___^ Eceh!

Antara barisan - barisan hadiah yang terlibat (Semestinya beauty stuffs!Yayyy!)



And yang terpaling super cool ada sponsored prizes untuk yang nak cantik nak kurus dan yang penting nak sihat bertenaga. Hadiah sumbangan dari Hanie Asmahani berupa barangan Hai - O Marketing yang cool kentang! (Okay kenapa ayat aku macam pengacara cerita Roda Impian!)

Dua kotak lengkap Lactolite untuk dua pemenang cool! Bernilai RM158 setiap satu.
 3 kotak Pil Herba Maharani untuk 3 pemenang bertuah berharga RM65 setiap satu
Nanti aku update satu - satu hadiah - hadiahnya and sekarang ni tengah gigih cari mana - mana sponsor yang nak sponsor hadiah. Kata Mega giveaway / contest kan. Haruslah extravagant hadiah - hadiahnya! Demi readers yang disayangi lautan api pun sanggup ku renangi. HAHAHAHA poyo tak poyo tak?

Engkau orang hanya perlu kritik blog aku saja. Mudah kan homework dia? Pejam mata pun boleh siap. Kritik blog Cik Puan Bunga sesedap hati engkau orang. Kritikan yang paling membina of courselah akan menjadi pemenang. HEHE.

Nanti bila contest / giveaway ni sudah open kepada khalayak ramai, engkau orang ramai - ramai serbu tahu!

Dah. Babai!

8 comments :

Innanie | Ariffin said...

any rules and regulations? terms and condition myb....

tak sbr ni nak join!!!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinTunggu ye tengah kumpul hadiah! ^___^

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

nak join!! dah buat draft dah..tunggu mase nak publish jea..huhu..

mimie said...

Harus komen!! & nk Gak Adiah tuu!! (Komen KAt FB d amik kira x???)

Cik Puan Bunga said...

@NiGhTiNaNgLe_FARATungguuuuuuuuuu! ^___^ Dengan gigihnya sedang mengkumpul sponsor dan hadiah. Hehe.

Cik Puan Bunga said...

@mimieKat FB tak aci! HAHAHAHAHAHA!

Tihara said...

Salam kenal,

alamak ruginye terlepas tapi kalau next time nak hadiah sponsor GA ..jemput ke blog saya.. :)

Cik Puan Bunga said...

@TiharaTerima kasih! ^____^